Kunci Gitar Manut Dalane Gusti - Aribowoid x Nia Febri ft. RCM Official Chord

Intro F G C  -G

  F                G
remuk.. rasane ati iki..
    C           Em        Am
nganti.. kegowo tekane mimpi..
    Dm                    G
kelingan.. kabeh janji-janji..
                  C
sing ngawe lorone ati..

   F                    G
saiki.. kabeh mung dadi cerito..
  C      Em      Am
kowe.. kudu kuat nompo..
           Dm
aku lan sliramu bakal pisahan
    G                    C
ninggal loro lan semua kenangan..

 Dm             G
aku.. uwis kuat nompo..
 C     Em       Am
aku.. uwis kuat nyonggo..
         Dm         G
wis ra mikir loro..oo..
        C
aku ora popo..

Chorus
                F
 nangdi-nangdi uwis tak kancani..
  G                 C
 iso-isone kowe ora ngerteni
   Em            Am
 kabeh roso jero ning ati
           Dm
 aku uwes emoh dilarani..
        G                 C
 dan saiki.. aku milih pergi..

                F
 matur nuwun sampun ngerteni..
   G                     C
 sepurane yen kowe milih pergi..
      Em            Am
 dudu maksud ngelarani..
                 Dm
 nek wis ora tresno ngomong'o
  G              C
 aku.. bakalan lungo..

Int. F  G  C E Am
       Dm  G  C..

 Dm             G
aku.. uwis kuat nompo..
 C     Em       Am
aku.. uwis kuat nyonggo..
         Dm         G
wis ra mikir loro..oo..
        C
aku ora popo..

Chorus
                F
 nangdi-nangdi uwis tak kancani..
  G                 C
 iso-isone kowe ora ngerteni
   Em            Am
 kabeh roso jero ning ati
           Dm
 aku uwes emoh dilarani..
        G                 C
 dan saiki.. aku milih pergi..

                F
 matur nuwun sampun ngerteni..
   G                     C
 sepurane yen kowe milih pergi..
      Em            Am
 dudu maksud ngelarani..
                 Dm
 nek wis ora tresno ngomong'o
  G              C
 aku.. bakalan lungo..

              F
ora perlu tok getuni..
              G
ora perlu tok tangisi..
             C         Em
iki wes dadi pepesti dewe
      Am
ora dadi siji..

             Dm
pilihanku yo mung siji
                 G
nompo po sing di paringi
                     C
isaku mung manut dalane Gusti..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Manut Dalane Gusti - Aribowoid x Nia Febri ft. RCM Official
Artist : Aribowoid Nia Febri RCM Official
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !