Chord Manut Dalane - Klenik Genk x Ndarboy Genk Kunci Gitar Dasar

Intro C Em Am  F  G

C      Em      Am
Rumangsane aku ora nduwe ati
     F                     G
Sak penakmu dewe lek mu ngelarani
C       Em     Am
Rumangsane aku ora nduwe roso
  F            G           C
Kowe tego rabi karo wong liyo..

F         G
Wis tak cobo
    Em         Am
Aku ngilangi roso
        Dm          G
Tresno iki.. nglalekke janji
                    C
Sing wis tok blenjani..

Chorus
     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane..
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso..oo..
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo..

Int. Am  Em  F G C G

C          Em      Am       G
Sudah berulang kali ku bertahan
F        C                 Dm   G
Berjuang dinggo tekan ning bebrayan
C          Em       Am         G
Tapi kenyataan ora tekan pelaminan
F        C            Dm  G
Kowe ora nrimo karo keadaan..

F         G
Tekan sepiro
    Em      Am
Aku arep nyobo
         Dm       G
Ra nelongso.. ngilangi roso
            C
Neng jero dodo..

Chorus
     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane..
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso..oo..
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo..

     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane..
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso..oo..
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo..
           F         G          C  Am
  Sing sagete namung katah dedongo..
           Dm  G
  Sing sagete..
                    C
  namung katah dedongo..
Title: Manut Dalane - Klenik Genk x Ndarboy Genk Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved