Kunci Gitar Manut Dalane - Klenik Genk x Ndarboy Genk

Intro C Em Am  F  G

C      Em      Am
Rumangsane aku ora nduwe ati
     F                     G
Sak penakmu dewe lek mu ngelarani
C       Em     Am
Rumangsane aku ora nduwe roso
  F            G           C
Kowe tego rabi karo wong liyo..

F         G
Wis tak cobo
    Em         Am
Aku ngilangi roso
        Dm          G
Tresno iki.. nglalekke janji
                    C
Sing wis tok blenjani..

Chorus
     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane..
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso..oo..
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo..

Int. Am  Em  F G C G

C          Em      Am       G
Sudah berulang kali ku bertahan
F        C                 Dm   G
Berjuang dinggo tekan ning bebrayan
C          Em       Am         G
Tapi kenyataan ora tekan pelaminan
F        C            Dm  G
Kowe ora nrimo karo keadaan..

F         G
Tekan sepiro
    Em      Am
Aku arep nyobo
         Dm       G
Ra nelongso.. ngilangi roso
            C
Neng jero dodo..

Chorus
     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane..
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso..oo..
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo..

     F        G        Em
  Gusti ajeng pripun maleh
      Am         Dm
  Yen iki sampun takdire
       G         C
  kulo manut dalane..
     F       G            Em  Am
  Gusti kulo namung manungso..oo..
           Dm        G          C
  Sing sagete namung katah dedongo..
           F         G          C  Am
  Sing sagete namung katah dedongo..
           Dm  G
  Sing sagete..
                    C
  namung katah dedongo..
Thank You For Visiting,
Tittle : Manut Dalane - Klenik Genk x Ndarboy Genk
Artist : Klenik Genk Ndarboy Genk
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.