Chord Ilux ID - Aku Tak Golek Liyo

Intro C F Dm G
        Em Am Dm G..

 C                      F
aku wes berjuang sak mampune..
 Dm                   G
aku wes melayu sak kuate..
   Em                     Am
mlaku sak tekane dinggo koe..
                    Dm
nanging ning ngarep motomu..
             G
isih tok sepelekke..

   C                        F
njajal we ngerti sing tak rasakke..
  Dm                   G
aku wes usaha sak mampune..
  Em                           Am
kabeh ki mung nggo nyenengke koe..
                   Dm
nangis ning ngarep motomu
            G
ra enek artine..

F                  C
 cukup aku ngerti.. ora tak baleni..
Dm                 G
 cukup loro atiku.. saiki..

Chorus
     F           G
 aku tak golek liyo..
     Em        Am
 koe cepet budalo..
     Dm           G
 ra usah noleh ngiwo..
      C
 aku ora opo opo..

         F       G
 senajan atiku loro..
      Em         Am
 terusno lehmu lungo..
     Dm
 aku ning kene..
      G         C
 ikhlas lan legowo..

Int. F G Em A
       Dm G C..
       F G Em A
       Dm G C..

   C                        F
njajal we ngerti sing tak rasakke..
  Dm                   G
aku wes usaha sak mampune..
  Em                           Am
kabeh ki mung nggo nyenengke koe..
                   Dm
nangis ning ngarep motomu
            G
ra enek artine..

F                  C
 cukup aku ngerti.. ora tak baleni..
Dm                 G
 cukup loro atiku.. saiki..

Chorus
     F           G
 aku tak golek liyo..
     Em        Am
 koe cepet budalo..
     Dm           G
 ra usah noleh ngiwo..
      C
 aku ora opo opo..

         F       G
 senajan atiku loro..
      Em         Am
 terusno lehmu lungo..
     Dm
 aku ning kene..
      G         C
 ikhlas lan legowo..

     F           G
 aku tak golek liyo..
     Em        Am
 koe cepet budalo..
     Dm           G
 ra usah noleh ngiwo..
      C
 aku ora opo opo..

         F       G
 senajan atiku loro..
      Em         Am
 terusno lehmu lungo..
     Dm
 aku ning kene..
      G         C
 ikhlas lan legowo..

     Dm
 aku ning kene..
      G         C
 ikhlas lan legowo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !