Kunci Gitar Happy Asmara - Golek Liyane (Lungomu Ninggal Kenangan)

Capo di fret 2
"Intro" C Am Dm G
          Em Am G F Fm G

C                  Am
 cubo tak kuat-kuatke
                   Dm
weruh kowe karo dekne
               G
bisoku amung dongakne
                  C
mugo langgeng selawase.. 

C                     F
 lungamu ninggal kenangan
                  G
tekamu ngirim undangan
                    C  C7
medhotke tali katresnan..

                  F
yen pancen kuwi dalane
                  G
tak trimo keputusane
                C
aku tak golek liyane..

"Int." Dm G C C7

"Chorus"
         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C           C7
 wegah kelangan..

           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C         C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                       C        C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G                     C
  cekap semanten matur nuwun..

"Musik" Dm G Em Am
          Dm G C C7
          Dm G Em Am
          Dm G C G

C                  Am
 cubo tak kuat-kuatke
                   Dm
weruh kowe karo dekne
               G
bisoku amung dongakne
                  C
mugo langgeng selawase..

C                  F
 lungamu ninggal kenangan
                  G
tekamu ngirim undangan
                    C  C7
medhotke tali katresnan..

                  F
yen pancen kuwi dalane
                  G
tak trimo keputusane
                C
aku tak golek liyane..

"Int." Dm G C C7

"Chorus"
         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C           C7
 wegah kelangan..
           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C         C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                       C        C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G                     C    C7
  cekap semanten matur nuwun..

         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C           C7
 wegah kelangan..

           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C         C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                       C        C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G                     C
  cekap semanten matur nuwun..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.