Chord Momonon - Neng Bela Kunci Gitar

Intro Em (C-Am) Em (Am-G)
        Em..

Em
neng bela paling geulis disakola
Em
jadi rebutan jalema sarerea
       Am               Em
lalaki mana nu teu ngaheman kamanehna
        B                      Em   B
jelema edan lamun ceunah teu kabita..

Em
neng bella paling mencrang disakola
Em
rambut sa taktak irung na bengir ayana
        Am              Em
lawon dipanangan bilipetsalipet..
        B                       Em
lamun lewat seungitna ka jero dada..

Chorus
         B
 nepi ka ayeuna aing mah kabita
          Em
 sok ka bayang tipeuting teu ngahaja
          B
 lamun ceunah carita bisa diulang
          C           B        Em
 aing rek udag nepika luhur angkasa..

Int. Em  Em  B  Em..

Em
neng bella paling mencrang disakola
Em
rambut sa taktak irung na bengir ayana
        Am              Em
lawon dipanangan bilipetsalipet..
        B                       Em
lamun lewat seungitna ka jero dada..

Chorus
         B
 nepi ka ayeuna aing mah kabita
          Em
 sok ka bayang tipeuting teu ngahaja
          B
 lamun ceunah carita bisa diulang
          C           B        Em
 aing rek udag nepika luhur angkasa..

      B
 boa edan aing hayang ka manehna
            Em
 teu nyadar hirup geus beda jeung baheulla
          B
 tapi mun manehna nembongan di WA
       C              B     Em
 hete aing bungah teu aya watesna..
ADD TO PLAYLIST
DISCLAIMER Indonesiachord is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. All lyrics and their chords are originally derived from trusted sources and also from our contributors. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved