Chord Zedo Maskara - Ora Gampang Kunci Gitar

Capo : No Capo

Intro G D Em
        C..D..

 G           B         Em    E
aku nyobo ngapurani sliramu..
       Am            D       G
nadyan aku angel ngerteni atimu..
      C           D
nyobo golek katresnan..
          Bm      Em
ninggalke aku kelaran..
       Am       C         D
tapo pamit.. tanpo kepastian..

 G       B
opo ora eling
         Em            E
pas sliramu ngucap tresno..
     Am
ra bakal ngalih
       D         G..G-Am-G
kanggo ati sek liyo..
        C       D
nanging saikine bedo
      Bm       Em
atiku keloro loro..
        Am        D          G
janji suci tekane gawe sengsoro..

      C           D
remuk atiku ancur rogoku
     Bm            Em
kudu nompo kabeh kenyataan
     Am             D          G
mugi gusti tansah paring kesabaran..

Chorus
                  C
 ngapurani ora gampang..
 D                   Bm
  tak tompo kowe sek menang..
 E                     Am
  tak trimo aku sek ngalah..
 D                 G
  mugi ojo ngasi bubrah..

               C
 ojo di sia-siake..
 D                    Bm
  tresnone wis kanggo kowe..
 E              Am
  aku bakale mundur..
 D               G
  senadyan atiku ajur..

Int. C..D..Bm..E
       Am..D..G..

      C           D
remuk atiku ancur rogoku
     Bm            Em
kudu nompo kabeh kenyataan
     Am             D          G
mugi gusti tansah paring kesabaran..

Chorus
                  C
 ngapurani ora gampang..
 D                   Bm
  tak tompo kowe sek menang..
 E                     Am
  tak trimo aku sek ngalah..
 D                 G
  mugi ojo ngasi bubrah..

               C
 ojo di sia-siake..
 D                    Bm
  tresnone wis kanggo kowe..
 E              Am
  aku bakale mundur..
 D               G
  senadyan atiku ajur..
 Em             Am
  aku bakale mundur..
 D               G
  senadyan atiku ajur..
Title: Zedo Maskara - Ora Gampang Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved