Chord Ndarboy Genk - Ra Masuk Kunci Gitar

Intro Am C G D..

               G
sing tak bayangke..
                C
ra koyo kenyataane..
    -Bm       Am
sing tak pikirke kowe
  D               G  D
malah mikirke liyane..

         G
opo wis ilang..
         Am    -Bm C
opo kowe wis ra sayang..
       -Bm Am              D
guyon-guyonan, tangis-tangisan
           G
opo ra kelingan..?

       -Bm  C        D
aku s'lalu ono.. ngancani..
               Bm          E
ngusap banyu motomu sing mili..
Am                   D
sampun kulo mboten kiyat
              G
dadi papan sambat huwoo.. oo..

Chorus
                C              D
 tulung kek ono wektu nggo nglalekke
            Bm           Em
 ojo kesusu aku mbok tinggalke
                 Am                     D
 durung pingin pisah aku isih pingin crito
              G
 senajan kowe sing salah
                 G
 aku sing njaluk ngapuro..

               C        D
 Gusti paringi kulo kekuatan..
              Bm           Em
 ngadhepi polahe sing koyo setan..
             Am                    D
 tapi piye maneh aku pancen isih sayang
           G
 aku cen kedanan..

Int. C Cm G..
       C Cm D..D-Em

Am                Em      Em-D/F#
 makbreng wangine parfummu..
G                  D    D-C-Bm
 isih nemplek nang atiku..
Am            Em     D       C
 durung ilang tatune ra ono obate..
       D              G
mung kowe.. yo mung kowe..

Chorus
                C              D
 tulung kek ono wektu nggo nglalekke..
            Bm           Em
 ojo kesusu aku mbok tinggalke..
                 Am                     D
 durung pingin pisah aku isih pingin crito
              G
 senajan kowe sing salah
                 G
 aku sing njaluk ngapuro..

               C        D
 Gusti paringi kulo kekuatan..
              Bm           Em
 ngadhepi polahe sing koyo setan..
             Am                    D
 tapi piye maneh aku pancen isih sayang
             G
 aku cen kedanan.. huwoooo..

                C              D
 tulung kek ono wektu nggo nglalekke..
            Bm           Em
 ojo kesusu aku mbok tinggalke..
                 Am                     D
 durung pingin pisah aku isih pingin crito
              G
 senajan kowe sing salah
                 G
 aku sing njaluk ngapuro..

               C        D
 Gusti paringi kulo kekuatan..
              Bm           Em
 ngadhepi polahe sing koyo setan..
             Am                    D
 tapi piye maneh aku pancen isih sayang
             Am                    D
 tapi piye maneh aku pancen isih sayang
             G -Bm C       D   G  -Bm
 aku cen kedanan.. aku cen kedanan..
 C       -D   G  -Bm C       D   G  -Bm
 wedi yen kelangan.. aku cen kedanan..
 C     D      (G)
  wedi yen kelangan..
 
Title: Ndarboy Genk - Ra Masuk Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved