Chord Gitar Tyok Satrio - Nyuwun Restu Nada Dasar

Intro G -Bm C
        D B Em-D-G-Bm C Cm

G          -Bm  C
pisan ngkas.. kowe tak kandani..
 D          C           Bm
aku ora mungkin wani nrabas..
 E                    Am
opo meneh iki restune wong tuo..
 C                   D
awakdewe kudu njaluk dongo..

  G           C
bola bali.. kowe tak omongi..
 D            C            Bm
ojo mekso mengko ndak dadi perkoro..
 E                      Am       -Bm
ojo mergo tresno kowe dadi ndleyo..
  C                  D
tenang aku ora bakal lungo..

Chorus
     G
 pak buk, kulo nyuwun 
-Bm      C
 restu saking panjenengan..
     D           C
 pak buk, kulo tenanan
      G
 kulo mboten mung dolanan..
-D    Em          E
 pak buk, maturnuwun 
        Am
 bakale tak jogo tenan..
-Bm C        D        G
 sampai maut yang memisahkan..

  G           C
bola bali.. kowe tak omongi..
 D            C            Bm
ojo mekso mengko ndak dadi perkoro..
 E                      Am       -Bm
ojo mergo tresno kowe dadi ndleyo..
  C                  D
tenang aku ora bakal lungo..

Chorus
     G
 pak buk, kulo nyuwun 
-Bm      C
 restu saking panjenengan..
     D           C
 pak buk, kulo tenanan
      G
 kulo mboten mung dolanan..
-D    Em          E
 pak buk, maturnuwun 
        Am
 bakale tak jogo tenan..
-Bm C        D       (G)
 sampai maut yang memisahkan..

Int. G -Bm C D C G -D   
       Em A C D

Chorus
     G
 pak buk, kulo nyuwun 
-Bm      C
 restu saking panjenengan..
     D           C
 pak buk, kulo tenanan
      G
 kulo mboten mung dolanan..
-D    Em          E
 pak buk, maturnuwun 
        Am
 bakale tak jogo tenan..
-Bm C        D       (G)
 sampai maut yang memisahkan..

     G
 pak buk, kulo nyuwun 
-Bm      C
 restu saking panjenengan..
      D           C
 (pak buk, kulo tenanan)
         G
 kulo mboten mung dolanan..
-D    Em          E
 pak buk, maturnuwun 
        Am
 bakale tak jogo tenan..
-Bm C        D        Em    A
 sampai maut yang memisahkan..
    C        D              G
 sampai maut yang memisahkan..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!