Chord Masdddho - Tenanan Kunci Gitar Dasar

Intro F G C G

       C
winginane nggo dolanan
       F           C
rasane wes kapok tenan
        Dm           G 
njur saiki mpun wancine 
         C   G
seng tenanan..

          C
wes kesel ngomongke cidro
      F
kroso mangkel saben ndino
      Dm      G       C
dilarani di PHP wes kulino..

      F           G
tangi isuk adus resik
        Em             Am
neruske tumindhak seng bechik
          Dm           G      
tumbas cincin raketang sak gram
         C
nggo naleni pas lamaran..

Chorus
 F             G
 mung pengen kowe ngerti
      Em              Am
 kowe seng paleng tak tresnani
       Dm
 tak sayang-sayang 
        G        C
 nganti tekane mati..

 F          G
 tak jogo tenanan
 Em         Am
 ora mung dolanan
     Dm       G
 tak kuat-kuatke
        C
 supoyo biso bebrayan..

Int. F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..

      F           G
tangi isuk adus resik
        Em             Am
neruske tumindhak seng bechik
          Dm           G      
tumbas cincin raketang sak gram
         C
nggo naleni pas lamaran..

Chorus
 F             G
 mung pengen kowe ngerti
      Em              Am
 kowe seng paleng tak tresnani
       Dm
 tak sayang-sayang 
        G        C
 nganti tekane mati..

 F          G
 tak jogo tenanan
 Em         Am
 ora mung dolanan
     Dm       G
 tak kuat-kuatke
        C
 supoyo biso bebrayan..

 F             G
 mung pengen kowe ngerti
      Em              Am
 kowe seng paleng tak tresnani
       Dm
 tak sayang-sayang
        G        C
 nganti tekane mati..

 F          G
 tak jogo tenanan
 Em         Am
 ora mung dolanan
     Dm       G
 tak kuat-kuatke
        C
 supoyo biso bebrayan..
Title: Masdddho - Tenanan Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved