Chord Lintang Kemukus by Shinta Arsinta ft. Arya Galih

Intro Dm  Am  E  Am A
        Dm  Am  E  Am  

       Am              G
ketemu dirimu dek cah ayu..
      G            Am
gawe aku ora iso turu..
       Am              G
saben arep mangan aku eling kowe..
      G                     Am
opo jane aku mbok guna-gunakne..

        Am               G
sewengi aku mas ngancani ko..we
      G                          Am
tapi esemmu kok isih jangget rasane..
     Am                   G
opo iki sing jenenge kasmaran..
       G                Am           
awan bengi.. tansah kelingan..

Chorus
       Dm              Am
 jane ati iki ono sing nduweni
          E                         A
 tapi tresnoku ning kowe ra iso tak ilangi 
       Dm             Am
 jago ireng iku arane cemani
        E                        Am
 mugo-mugo ra ono ati sing dilarani..

           Dm              Am
 lintang kemukus ing awang-awang..
       E                   A
 mugo ae tresno iki dadi kasunyatan..
        Dm               Am
 kowe karo aku gandengan tangan..
        E                      Am
 urip bebrayan selawase sesandingan..

Int. Dm  Am  E  Am A
       Dm  Am  E  Am  

       Am              G
ketemu dirimu dek cah ayu..
      G            Am
gawe aku ora iso turu..
       Am              G
saben arep mangan aku eling kowe..
      G                     Am
opo jane aku mbok guna-gunakne..

        Am               G
sewengi aku mas ngancani ko..we
      G                          Am
tapi esemmu kok isih jangget rasane..
     Am                   G
opo iki sing jenenge kasmaran..
       G                Am           
awan bengi.. tansah kelingan..

Chorus
       Dm              Am
 jane ati iki ono sing nduweni
          E                         A
 tapi tresnoku ning kowe ra iso tak ilangi 
       Dm             Am
 jago ireng iku arane cemani
        E                        Am
 mugo-mugo ra ono ati sing dilarani..

           Dm              Am
 lintang kemukus ing awang-awang..
       E                   A
 mugo ae tresno iki dadi kasunyatan..
        Dm                 Am
 kowe karo aku.. gandengan tangan..
        E                      Am
 urip bebrayan selawase sesandingan..
        E                      Am
 urip bebrayan selawase sesandingan..
        E                      Am
 urip bebrayan selawase sesandingan..
Title: Lintang Kemukus by Shinta Arsinta ft. Arya Galih Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E A D G B E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Kunci Gitar atau Chord Dasar "Lintang Kemukus by Shinta Arsinta ft. Arya Galih" dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved