Chord Korban Katresnan - NDX AKA ft. PJR

Am                    Dm
Ciri-ciri mantan yang getun
(takon kabar.. takon kabar)
  G           Am
Siji takon kabar (yeee..)
  Dm                      Am
kedua.. ngomomg kangen pengen ketemu
     F       G     Am
ke three khamu ngejak gue dolan..

Am
 Rosone tresno iki wes ilang
Dm
 ibarat kembang kabor kanginan
G
 Gedene ombak nabrak karang
Am
Jembar ati nompo kasunyatan
Dm
Aku iso gawe luweh loro
Am
ketimbang batinku ke sikso..
F  G     Am
  aku lungo..

Dm                Am
Pengapurane ora iso baleni tresno
Dm                    E
ketimbang atiku mati alus..
ke loro.. loro..

Chorus
 Am               Dm
 ilang roso katresnan..
      G           Am
 saikine dadi kenangan..
     Dm
 ibarat godong gareng
      Am
 sing kabor kanginan
  F      G          Am
 atiku remuk ra karuan
 (lololololooooloolo)

 Am             Dm
 Ati lan batin iki..
      G           Am
 ora iso.. tok apusi
     Dm
 aku ngampet loro..
      Am
 neng njero dodo..
  F           G        Am
 atiku jembar koyo segoro

Am
Ikhlasno aku nggandeng wong lio
Dm
roso sayang e ora gawe loro
G
wes rasah nangis wes rasah ngemis
Am
Cukup semene iki dalane
Dm
eman-eman kasih sayangku
Am
eman eman lehku setia
F       G         Am
getun kui tibo mburi

Dm                Am
Pengapurane ora iso baleni tresno
Dm                    E
ketimbang atiku mati alus..
ke loro.. loro..

Chorus
 Am               Dm
 ilang roso katresnan..
      G           Am
 saikine dadi kenangan..
     Dm
 ibarat godong gareng
      Am
 sing kabor kanginan
  F      G          Am
 atiku remuk ra karuan
 (lololololooooloolo)

 Am             Dm
 Ati lan batin iki..
      G           Am
 ora iso.. tok apusi
     Dm
 aku ngampet loro..
      Am
 neng njero dodo..
  F           G        Am
 atiku jembar koyo segoro

 Am               Dm
 ilang roso katresnan..
      G           Am
 saikine dadi kenangan..
     Dm
 ibarat godong gareng
      Am
 sing kabor kanginan
  F      G          Am
 atiku remuk ra karuan
 (lololololooooloolo)

 Am             Dm
 Ati lan batin iki..
      G           Am
 ora iso.. tok apusi
     Dm
 aku ngampet loro..
      Am
 neng njero dodo..
  F           G        Am
 atiku jembar koyo segoro
Title: Korban Katresnan - NDX AKA ft. PJR Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E A D G B E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Kunci Gitar atau Chord Dasar "Korban Katresnan - NDX AKA ft. PJR" dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved