Chord Wedang Bubuk - Sofyan Kunci Gitar

Intro C  F Fm
        Am G -Em F G  

C          Cmaj7
sementara aku meneng sik
F           Fm
 loro atiku ben resik..
Dm              Em
 urung iso move on
              G
mergo mikir lakone wadon..

C                G-F-Em-Dm
sak jane aku wes ra..   kuat..
F               Fm
 jare simbok ra oleh sambat..
Dm             Em
 kon golek liyane
                 G          -Em
timbang mbesok getun mburine..

F        G
 fix delengen bapakmu
Em          Am
mung pemain bantu
Dm              G
pelatihe calon ibukmu..

Chorus
              C
 jarene mung aku.. to..
    E
 ra ono liyo..
 Am
 jebule nggedubus 
 Gm       -C
 omonganmu gamblus
 Dm
 wis kadung ajur ati
 Em
 kesel leh wira wiri
    Fm         G
 ngisin.. ngisini..

                  C
 pamit lungo trus man..tuk..
      E
 tuku wedang bubuk..
 Am
 jebul pas tak petok
 Gm          -C
 malah njajal anduk
 Dm
 wedang aku sing ngombe
 Em
 kowe malah bubuk karo 
 Fm       G
  li..ya..ne..

Int. Am   Em      F   G
        haaaa.. haaaa.. woooo..
       C E Am Bb F 
       F-G-G#-Bb C

Am
 perkoro hubungan
  F                   F-G
setia kuwi sing larang
Am
 ojo dipekso yen
   Dm
pancen wis ra seneng..
  Em
bagianmu sing rabi
    Fm                      G
aku tak sing nanggung loro ati..

Chorus
              C
 jarene mung aku.. to..
    E
 ra ono liyo..
 Am
 jebule nggedubus 
 Gm       -C
 omonganmu gamblus
 Dm
 wis kadung ajur ati
 Em
 kesel leh wira wiri
    Fm         G
 ngisin.. ngisini..

                  C
 pamit lungo trus man..tuk..
      E
 tuku wedang bubuk..
 Am
 jebul pas tak petok
 Gm          -C
 malah njajal anduk
 Dm
 wedang aku sing ngombe
 Em
 kowe malah bubuk karo 
 Fm       G
  li..ya..ne..

Inst. F-Em-Dm-F-Em-Dm-G

              C
 jarene mung aku.. to..
    E
 ra ono liyo..
 Am
 jebule nggedubus 
 Gm       -C
 omonganmu gamblus
 Dm
 wis kadung ajur ati
 Em
 kesel leh wira wiri
    Fm         G
 ngisin.. ngisini..

                  C
 pamit lungo trus man..tuk..
      E
 tuku wedang bubuk..
 Am
 jebul pas tak petok
 Gm          -C
 malah njajal anduk
 Dm
 wedang aku sing ngombe
 Em
 wedang aku sing ngombe
 Dm
 kowe malah bubuk karo
 Fm   G   C  F
  li..ya..ne..
Title: Wedang Bubuk - Sofyan Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved