Chord Twentynine - Ngambang Kunci Gitar

Capo : Fret 4

      Dm        G     (Am)
tak enteni kowe neng kene..

Intro Am G F  
        Am G F  Fm  

C                    Am
dek.. opo iseh tetep nrimo..
Dm                         G
roso.. sing mbiyen mbok wehno..
C             -G/B  Am             -G
sa..ben wengi aku kelingan kenangan..
    F           G    C  -G
pas iseh saling berjuang..

F      G          Em          Am
kowe bedo.. pas mulai kowe ngadoh..
F            G         C
ra mbok jelasne kabeh opo penyebabe..
   Dm          -C
o..po aku kleru..
 F              G         C
opo sing mbiyen luweh ko aku..

Chorus
     F           G
 aku milih terus berjuang
       Em            Am
 meski kowe sing ngambang
           Dm      G
 wes netep atiku milih kowe
   C
 dadi pasanganku..

       F          G
 deres mili dungo neng kowe
     Em       Am
 dinggo selawase
       F         G      C
 tak enteni kowe neng kene..

Int. F  Em  Dm  G  
       Am G F  G  

C                    Am
dek.. opo iseh tetep nrimo..
Dm          F            G
roso.. seng bien mbok wehno..
C                   Am
sa..ben wengi aku kelingan kenangan..
    F           G    C
pas iseh saling berjuang..

F      G          Em          Am
kowe bedo.. pas mulai kowe ngadoh..
F            G         C
ra mbok jelasne kabeh opo penyebabe..
 Dm
opo aku kleru..
 F              G         C
opo sing mbiyen luweh ko aku..

Chorus
     F           G
 aku milih terus berjuang
       Em            Am
 meski kowe sing ngambang
           Dm      G
 wes netep atiku milih kowe
   C
 dadi pasanganku..

       F          G
 deres mili dungo neng kowe
     Em       Am
 dinggo selawase
       F         G      C
 tak enteni kowe neng kene..

 F       Em
 lalekne sing mbiyen
 E           Am
 sing tau ngelarani
 F      G              C
 sadari.. aku sabar menanti..

Outro Am G F  
        Am G C  
Title: Twentynine - Ngambang Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved