Chord NDX A.K.A - Piwales Tresno ft. R2D Yogyakarta Kunci Gitar

Chorus
       C              D
 Kowe tau ono ning atiku
          Bm              Em
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Am                D
 saikine kowe lungo ninggal
          G
 janji palsu..
      C                D
 opo iki piwales tresnomu
          Bm                  Em
 ngukir cidro neng njero batinku
         Am            D
 ngopo tego dolanan atiku
          G
 sak penakmu..

C              D
 Naliko ati iki wes mantep milih kowe
Bm                  Em
 nanging koq mburine aku mbok tinggalake
Am                      D
 sorot ing mripatmu wes ra nandakake tresno
G
 roso wes tok rampungi atiku tok larani

C                     D
 Yen kelingan janji manis rogo iku ra kuat
Bm             Em
 kabeh esemanku dadi luluh sambat
Am                  D
 uripku soyo susah sak uwise kowe cidro
G
 ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro

Bm                      Em
 Jroning ati pancen tresno marang nimas
        C
nanging aku ra biso
     D
mbaleni kabeh crito..

Chorus
       C              D
 Kowe tau ono ning atiku
          Bm              Em
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Am                D
 saikine kowe lungo ninggal
          G
 janji palsu..
      C                D
 opo iki piwales tresnomu
          Bm                  Em
 ngukir cidro neng njero batinku
         Am            D
 ngopo tego dolanan atiku
          G
 sak penakmu..

C                  D
 Rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis
Bm                     Em
 lintang dadi saksi perih ing sambat tangis
Am                        D
 sembrebet angin tresno wes mandek mbok gowo lungo
G
 opo iseh pantes kulo paring ngapuro

C                   D
 Pancen kudu pisahan Gusti kang paring dalan
Bm                     Em
 kabeh crito mung pantes dadi kenangan
Am               D
 ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan
G
 mergo kowe wes ra biso kanggo dijak bebrayan

Bm                      Em
 Jroning ati pancen tresno marang nimas
        C
nanging aku ra biso
     D
mbaleni kabeh crito..

Chorus
       C              D
 Kowe tau ono ning atiku
          Bm              Em
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Am                D
 saikine kowe lungo ninggal
          G
 janji palsu..
      C                D
 opo iki piwales tresnomu
          Bm                  Em
 ngukir cidro neng njero batinku
         Am            D
 ngopo tego dolanan atiku
          G
 sak penakmu..

C                   D
 Ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni
Bm                          Em
 kang sumlebyar, mlabat ngobong roso kang suci
Am                     D
 saiki pancen wes ra biso bali ning wektu mbiyen
G
 ilang ukoro opo meneh gawe crito balen

C                     D
 Wis yo wis ojo, nggugah manah kang turu
Bm                         Em
 tresno Kasih lan ati kang mbiyen udu duwekmu
Am                     D
 tak lilakne kembar manah ngeculke kowe
G
 mugi Gusti saguh lan cepet paring gantine

Bm                      Em
 Jroning ati pancen tresno marang nimas
        C
nanging aku ra biso
     D
mbaleni kabeh crito..

Chorus
       C              D
 Kowe tau ono ning atiku
          Bm              Em
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Am                D
 saikine kowe lungo ninggal
          G
 janji palsu..
      C                D
 opo iki piwales tresnomu
          Bm                  Em
 ngukir cidro neng njero batinku
         Am            D
 ngopo tego dolanan atiku
          G
 sak penakmu..

       C              D
 Kowe tau ono ning atiku
          Bm              Em
 kowe mbiyen ngancani uripku
      Am                D
 saikine kowe lungo ninggal
          G
 janji palsu..
      C                D
 opo iki piwales tresnomu
          Bm                  Em
 ngukir cidro neng njero batinku
         Am            D
 ngopo tego dolanan atiku
          G
 sak penakmu..
Title: NDX A.K.A - Piwales Tresno ft. R2D Yogyakarta Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved