Chord NDX AKA - Ngertenono Ati Kunci Gitar

Intro C D G -D/F# Em
        C D G D

    G       C         D              G
aku ra.. nuntut opo meneh nglarang keras..
  C         D           G
kowe ameh cedak ro kancamu lanang..
    G      C           D           G
yen pan..cene tresnamu tenan nggo aku..
   C         D          G
mesti biso mikir batese pergaulanmu..

Chorus
     C          D           Bm         Em
 wes cukup tak ujo.. kowe cedak sopo wae..
      Am            D         G     G-Am-Bm
 pesenku siji kabeh ono bates wajare..
     C             D
 aku ra bakal mbrontak..
            Bm              Em
 ndak gur gawe kekancanmu rusak
   Am-Bm-C                D        G   D
 cukup aku meneng nyawang kowe kepenak..

        G
jelas jelas ku berubah
         D
judeg nyawang kowe polah
         Em
hubungan wes ora nggenah
       Bm
arep bubar yang terserah
      C
genah nduwe gandengan
          G
seh gatel golek anyaran
      Am
amnesia ro pasangan
          D
nek ngene ki yo bajingan..

      G
awale tak cobo sabar
     D
polahmu tak sekarep
       Em
soyo suwe soyo bar bar
         Bm
dolan we ndadak nggo nginep..
       C
ra mungkin ra kelonan
          G
sumpah ku wes muntab tenan
         Am
kepingin tak larak pedang
        D          G
mikir kowe iso edan..

Chorus
     C          D           Bm         Em
 wes cukup tak ujo.. kowe cedak sopo wae..
      Am            D         G     G-Am-Bm
 pesenku siji kabeh ono bates wajare..
     C             D
 aku ra bakal mbrontak..
            Bm              Em
 ndak gur gawe kekancanmu rusak
   Am-Bm-C                D        G   D
 cukup aku meneng nyawang kowe kepenak..

         G
kowe blas ora berkelas
         D
nduwe konco cerak nggragas
       Em
mbok nei kode keras
          Bm
ra nggo suwe langsung di gas
    C
aku komanan opo?
          G
mung di kei janji tresno
        Am
ngampet ngamuk bendino
          D
pengen ngepruk ndase kono..

       G
dasare ra nduwe moral
       D
nduwe awak kok di obral
    Em
kenapa harus binal?
        Bm
mbok yo sek jual mahal
      C
terus terusno nakal
    G
ku ucap selamat tinggal
    Am
aku wes kuat mental
      D            G
sorry aku ra kenal..

Chorus
     C          D           Bm         Em
 wes cukup tak ujo.. kowe cedak sopo wae..
      Am            D         G     G-Am-Bm
 pesenku siji kabeh ono bates wajare..
     C             D
 aku ra bakal mbrontak..
            Bm              Em
 ndak gur gawe kekancanmu rusak
   Am-Bm-C                D        G   D
 cukup aku meneng nyawang kowe kepenak..

      C         D           Bm        Em
 (mas salahmu dewe.. ngujo aku ro liyane..)
      C        D         G
 (aku dikeloni karo kancaku dewe..)
    C          D               Bm    Em
 (sepurane kangmas.. tak suwun atimu ikhlas..)
       C              D       G
 (lilakno aku bahagia karo kancaku..)

     C          D           Bm         Em
 wes cukup tak ujo.. kowe cedak sopo wae..
      Am            D         G     G-Am-Bm
 pesenku siji kabeh ono bates wajare..
     C             D
 aku ra bakal mbrontak..
            Bm              Em
 ndak gur gawe kekancanmu rusak
   Am-Bm-C                D        G
 cukup aku meneng nyawang kowe kepenak..
        C                 D        G
 cukup aku meneng nyawang kowe kepenak..
Title: NDX AKA - Ngertenono Ati Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved