Chord Latif Nurohman - Nembe Kunci Gitar

Capo : Fret 2

Intro F  Em  Am G F Fm

       C          Fm           C
durung berjuang nanging uwes kalah..
      Dm            G          C
wes kadung sayang kowe malah wegah..
    F            Fm         Em Am
padahal pengenku iso nyenengke..
        Dm           G        C G
nanging senengmu pas karo liyane..

     C         Fm        C
gawe kowe percoyo ora gampang..
     Dm       G           C
gawe kowe nerimo tetep bimbang..
    F            Fm       Em Am
semisal pengenmu ra karo aku..
      Dm            G         C
tak milih lungo yen kuwi karepmu..

  F
seneng o karo liyane
    Fm                   C
yen digawe gelo rasah nyalahke..
  F 
jogo tenanan atine
    G                  C
yen di sio-sio rasakno dewe..

Chorus
                      F
 padahal cedak rung suwe..
      G
 kowe wis lungo..
      Em  E        Am
 nyatane.. ngeboti wong liyo..
     Dm
 nganti bingung njelaske..
 G              C
  jane salahku opo..

                   F
 tak kiro podo senenge..
        G
 sempet percoyo..
      Em    E         Am
 pikirku.. iso karo kowe..
   Dm
 nanging bedo karepe..
 G                   C
  pengenmu karo wong liyo..

Int. F Fm Em Am Dm G C  
       F  Em  Fm  G  

  F
seneng o karo liyane
    Fm                   C
yen digawe gelo rasah nyalahke..
  F 
jogo tenanan atine
    G                  C
yen di sio-sio rasakno dewe..

Chorus
                      F
 padahal cedak rung suwe..
      G
 kowe wis lungo..
      Em  E        Am
 nyatane.. ngeboti wong liyo..
     Dm
 nganti bingung njelaske..
 G              C
  jane salahku opo..

                   F
 tak kiro podo senenge..
        G
 sempet percoyo..
      Em    E         Am
 pikirku.. iso karo kowe..
   Dm
 nanging bedo karepe..
 G                   C
  pengenmu karo wong liyo..
   Dm
 nanging bedo karepe..
 G                   C
  pengenmu karo wong liyo..
Title: Latif Nurohman - Nembe Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved