Chord Lamunan - Wahyu F Giri Kunci Gitar

Capo : Fret 5

Intro F G Em Am 
        F G Am  

     F           G        
sumribid angin ratri.. 
   Em             Am
tansah hang ngantheni..
      F           G     C
setyo nrajang telenging ati..
      F          G                       
angen-angen tumlawung suwung 
Em          Am
ing wengi sepi..
       F                 G
tansah hangranti tekamu duh yayi..

F        G           Em       Am
wong ayu age nyedhak o ing sandhingku..
F         G    C
nyawang manise esemmu..
F            G              Em   Am
gawe lerem e rasaku tentrem ing atiku..
   F                 G
haywo pegat tresnamu sayangku..

Chorus
        F         G         C
 pindho samudro pasang kang tanpa wangenan
       F             G   Am
 tresnaku mring sliramu sayang..
      F              G       Em         Am
 cahyane mbulan kang sumunar abyor ing tawang
       F            G      Am
 yekti sliramu kang dadi lamunan..

Int. F G Em Am 
       F G C  
       F G Em Am 
       F G Am  

      F         G       Em         Am
wong ayu age nyedak.. o ngekep ragaku..
      F           G       C
sirnakno loro bronto ing atiku..
    F            G       Em          Am
amergo kabidhung wewayangmu ing pikirku
      F                  G
haywo pegat tresnamu duh sayangku..

Chorus
        F         G         C
 pindho samudro pasang kang tanpa wangenan
       F             G   Am
 tresnaku mring sliramu sayang..
      F              G       Em         Am
 cahyane mbulan kang sumunar abyor ing tawang
       F            G      Am
 yekti sliramu kang dadi lamunan..

Outro F G C  
        F G Am  
        F G Em Am 
        F G Am
Title: Lamunan - Wahyu F Giri Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved