Chord EVAN LOSS - MELAS

Capo : Fret 4

Intro C  F  C-Bm  
        Am G Am G

 C                       F
aku.. wes ora terlalu berharap..
        Dm
jelas kalah..
                G
ro dek'e sing paket lengkap..
 C                       F
aku.. wes ora terlalu bermimpi..
        Dm          G           C
jelas kalah ro deke sing iso nyukupi..

    F              G
ora popo.. yen kudune loro..
                Em                   Am
wong sepele ko aku pancen gede resikone
        Dm           G
senajan wis nyaman tenan..
              C
ora mesti barengan..

Chorus
         F     G         Em
 sak tenane.. aku isih sayang..
         Am         Dm
 kenanganmu durung ilang..
           G
 nanging dipekso
               C
 kudu siap kelangan..

            F
 wingi janjine..
    G            Em
 ra bakal ninggalne..
          Am          Dm
 hubungan dijogo apik-apik..
           G
 nanging akhire
                   C
 malah kowe sing pamit disik..

Int. Am E/G# Am E/G#
       Am Em F G
               hoo..

   F                   C-G/B-Am
takdire ngene ditrimo opo anane
        F                      G
arep meksakne nanging kalah awune..

Chorus
         F     G         Em
 sak tenane.. aku isih sayang..
         Am         Dm
 kenanganmu durung ilang..
           G
 nanging dipekso
               C
 kudu siap kelangan..

            F
 wingi janjine..
    G            Em
 ra bakal ninggalne..
          Am          Dm
 hubungan dijogo apik-apik..
           G
 nanging akhire
                   C
 malah kowe sing pamit disik..

         F     G         Em
 sak tenane.. aku isih sayang..
         Am         Dm
 kenanganmu durung ilang..
           G
 nanging dipekso
               C
 kudu siap kelangan..

            F
 wingi janjine..
    G            Em
 ra bakal ninggalne..
          Am          Dm
 hubungan dijogo apik-apik..
           G-G-Am-G
 nanging akhire
                   C
 malah kowe sing pamit disik..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.