Chord Kalia Siska, Givani Gumilang & Azmy Z - Purunyus

Capo : Fret 5

Intro Am Dm Am Dm
        Am Dm Am Dm Am
        Am  Dm  Am F Am

-E                  Am
 abdi gaduh kabogoh anyar..
                 Dm
moal eleh kunu tipayun
                     Am
nu tipayun jangkung ageung
                    F
nu ayeuna jangkung ageung
       Am
sami ageung na..

-E                      Am
 teu sangka geuning saruana..
                  Dm
dasar sabelas dua belas..
                   Am
ngaku na masih bujangan
                  F
padahal atos rimbitan
         Am
anak na dua..

Chorus
Dm                           Am
dua kali menangkeun lalaki buaya..
E
gara-gara kuring kagoda
     F              Am
ku lalaki.. dasar buaya..

Dm                         Am
dua kali menangkeun lalaki purunyus..
E
gara-gara kuring karayu
       F   E          Am
ku lalaki.. dasar purunyus..

Int. Am  Dm  Am F Am
       Am
       jing ala ala ajojing
       Am
       jing ala ala ajojing
       Dm
       jing ala ala ajojing
       Am
       jing ala ala ajojing
       Dm  Am  F  G Am

E                   Am
 abdi gaduh kabogoh anyar..
                 Dm
moal eleh kunu tipayun..
                     Am
nu tipayun jangkung ageung
                    F
nu ayeuna jangkung ageung
       Am
sami ageung na..

Chorus
Dm                           Am
dua kali menangkeun lalaki buaya..
E
gara-gara abdi kapelet
     F              Am
ku lalaki.. dasar buaya..

Dm                         Am
dua kali menangkeun lalaki purunyus..
E
gara-gara kuring karayu
       F   E          Am
ku lalaki.. dasar purunyus..

Int. Am  Dm  Am F Am

                   Am
abdi gaduh kabogoh anyar..
                 Dm
moal eleh kunu tipayun
                     Am
nu tipayun jangkung ageung
                    F
nu ayeuna jangkung ageung
       Am
sami ageung na..

                       Am
teu sangka geuning saruana..
                  Dm
dasar sabelas dua belas..
                   Am
ngaku na masih bujangan
                  F
padahal atos rimbitan
         Am
anak na dua..

Chorus
Dm                           Am
dua kali menangkeun lalaki buaya..
E
gara-gara kuring kagoda
     F              Am
ku lalaki.. dasar buaya..

Dm                         Am
dua kali menangkeun lalaki purunyus..
E
gara-gara abdi kapelet
       F   E         Am
ku lalaki.. dasar purunyus..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.