Chord GildCoustic - ALUM

Intro Dm G Em A
        Dm G C  

F           G
 rosoku sik podo
Em              Am
 ora bedo, ora nglio..
F                    G
 sing tak karep kowe ono
      C
ngancani..

F            G
 sak iki wis bedo
Em                   Am
 kok angel men we di toto..
Dm  Em          Fm
 kowe nggawe kuciwo
      G
nglarani..

     Dm
percoyo..
   G                      C  -G/B
kondomu ra bakal nggawe cidro..
  A                       Dm
nemen sak iki we nggawe loro..
  G                   C
kowe nglarani ra kiro-kiro..

Chorus
               F        G
 opo kurang lehku.. gemati..
             Em         A
 apik elekmu tak.. tampani..
            Dm         G
 kudune we iso.. ngerteni
            C   C7
 ginio nglarani..

                  F         G
 kembang ati sing tak.. rumati..
              Em   -E    A
 alum sak iki wis.. ra wangi..
               Dm          G
 kabeh ki kowe sing.. njalari
                  C
 karma ra kleru nekani ..

Int. Dm  Em  F
       Am-Bm-C-Dm-Em  F
               ha aa  ah..

             Em
manut pripun saene..
    Dm                  G
masio ati remuk sak kabehane..

     Dm
percoyo..
   G                    C
kondomu ra bakal nggawe cidro..
  A                     Dm
nemen sak iki we nggawe loro..
  G                   C
kowe nglarani ra kiro-kiro..

Chorus
               F        G
 opo kurang lehku.. gemati..
             Em         A
 apik elekmu tak.. tampani..
            Dm         G
 kudune we iso.. ngerteni
           C      C7
 ginio nglarani.. haa..

                  F         G
 kembang ati sing tak.. rumati..
              Em   -E    A
 alum sak iki wis.. ra wangi..
               Dm          G
 kabeh ki kowe sing.. njalari
                  Am    G    F
 karma ra kleru nekani.. hoo woo..
 Fm                C
  karma ra kleru nekani..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.