Chord Ecko - Weling Kangen

Intro F  G  Em  Am  
        Dm  G  C  G  

      C                Am
tak enteni.. kowe neng kene..
        F               G
tekan saiki ora muleh-muleh..
    C                     Am
tak sawang fotomu neng ngarepku..
 F                    G
opo ora kroso tekan kono..

  F                 G
rungokno aku tak ngomong..
          C             -G/B     Am
senajan fotomu sing tak ajak guneman
      Dm  C          G            C   G
wes marem.. anggonku mikirke.. sliramu..

      C           Am
rungokno.. saiki awakmu..
 F          G
adoh.. soko kene..
      F                C
welingku.. sing ngati ati..
          G
kowe neng kene tansah tak tunggu..
           C
nganti sak tekamu..

Chorus
                  F
 tak lilakne kowe neng kono..
 G                     C
  ugo mbok lilakne aku neng kene..
 Am                      Dm
  senajan kangen ngempet neng njero dodo..
 F                 G
  rungokno tangise ati iki..

                 C
 yen kangen sliramu
       F              G
 yowes ora popo tak lakoni
       C              Am
 urip uwes ora dadi siji..
         Dm
 mergo kahanan
     G           C
 aku ikhlas lilo nglakoni..

Int. F G Em        Am
           papapararara..
         Dm   G      C
       huwo ooo.. hooo..
       F G Em        Am
           papapararara..
         Dm     G       C
       huwooo huwo.. hooo..
       F  G  Em  Am  
       Dm  G  C  G  

      C           Am
rungokno.. saiki awakmu..
 F          G
adoh.. soko kene..
      F                C
welingku.. sing ngati ati..
          G
kowe neng kene tansah tak tunggu..
           C
nganti sak tekamu..

Chorus
                  F
 tak lilakne kowe neng kono..
 G                     C
  ugo mbok lilakne aku neng kene..
 Am                      Dm
  senajan kangen ngempet neng njero dodo..
 F                 G
  rungokno tangise ati iki..

                 C
 yen kangen sliramu
       F              G
 yowes ora popo tak lakoni
       C              Am
 urip uwes ora dadi siji..
         Dm
 mergo kahanan
     G           C
 aku ikhlas lilo nglakoni..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.