Chord Didi Kempot - Mbulan Ning Langit Pacitan

Capo : Fret 5

Intro C Gm Am F
        Dm G C  

      C
ndeliko ning mburine mbulan..
            F
ning nduwur langit kutho pacitan..
             Dm            G
katon ning netro.. datan sekedep..
      C         G
terus tak sawang..

    C
endahe gending guo tabuhan..
        F
kairing angin swarane suling..
          C                G
nentremke ati.. atine wong seng 
           C
nandang kasmaran..

Chorus
        F     G          C
 aku ra salah.. milih sliramu..
           F           G
 urip sak omah.. saiki nyoto..
          C
 aku ra salah..

        F     G          C
 aku ra salah.. milih sliramu..
              F           G
 seprono seprene.. rasane koyo..
           C
 wong wulan madu..

Int. Gm  F  Fm  Am  
       Dm  Em  F G C  

    C
endahe gending guo tabuhan..
        F
kairing angin swarane suling..
          C                G
nentremke ati.. atine wong seng 
           C
nandang kasmaran..

Chorus
        F     G          C
 aku ra salah.. milih sliramu..
           F           G
 urip sak omah.. saiki nyoto..
          C
 aku ra salah..

        F     G          C
 aku ra salah.. milih sliramu..
              F           G
 seprono seprene.. rasane koyo..
           C
 wong wulan madu..
           F              G
 seprono seprene.. rasane koyo..
           C -G C -G C-C
 wong wulan madu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.