Chord Azmy Z - Tumarima

       E
dirasa mah hayang dendam..
       F
dirasa mah hayang ngabales..
     Dm                E
kanyeri hate kuring ka maneh na..
F   E            Am
 duh ku teung-teuingen..

Intro Am

Am
keur deudeh-deudehna
Am
keur nyaah-nyaahna
Dm                      Am
lir ibarat ka bentar ku geulap..

  Am
anjeun sulaya cinta
  Am
anjeun midua kasih
Dm
lir ibarat teu meunang
              Am
ka nyaah ti kuring..

   E
sa cinta cintana kuring
 F
ari di kieu dikeu mah
        E               Am
geuring nantung ngalanglayung..

Chorus
       E
 tumarima mah tumarima..
         F
 kana takdir tiang widi..
          Dm
 mereun kuring jeung anjeun 
        Am
 lain jodohnna..

        E
 dirasa mah hayang dendam..
        F
 dirasa mah hayang ngabales..
      Dm                E
 kanyeri hate kuring ka maneh na..
 F   E            Am
  duh ku teung-teuingen..

Int. Am... Am

  Am
anjeun sulaya cinta
  Am
anjeun midua kasih
Dm
lir ibarat teu meunang
              Am
ka nyaah ti kuring..

   E
sa cinta cintana kuring
 F
ari di kieu dikeu mah
        E               Am
geuring nantung ngalanglayung..

Chorus
       E
 tumarima mah tumarima..
         F
 kana takdir tiang widi..
          Dm
 mereun kuring jeung anjeun 
        Am
 lain jodohnna..

        E
 dirasa mah hayang dendam..
        F
 dirasa mah hayang ngabales..
      Dm                E
 kanyeri hate kuring ka maneh na..
 F   E            Am
  duh ku teung-teuingen..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.