Chord Azmy Z - Aing Maung

Capo : Fret 1

Intro C  

        C
dulur-dulur nu ti kaler jeung ti kidul..
 G
omat ulah ngararedul..
    F                         G
baraya nu ti kulon jeung ti wetan
           C
ulah pamalesan..

          C
sing daek berjuang demi masa depan..
      G
ulah ukur ngan bisa jadi beban..
   F               G
ajakan kabeh babaturan
           C
maju babarengan..

           F                 G
najan bersaing tapi kudu rarukun..
      C                 Am
kade omat tong mamawa dukun..
      F
sima aing simamaung
  G         C
kudu siap tarung..

Chorus
           C           F
 geus waktuna urang sunda..
   G           C
 barijil sihungna..
           C           F
 geus waktuna urang sunda..
        G           C
 kaluar tina kandangna..

           C           F
 geus waktuna urang sunda..
             G             C
 leungitkeun gengsi jeung era..
           C           F
 geus waktuna urang sunda..
         G             C
 nomer hiji dina sagalana..

Int. C   C   C  

          C
sing daek berjuang demi masa depan..
      G
ulah ukur ngan bisa jadi beban..
   F               G
ajakan kabéh babaturan
           C
maju babarengan..

           F                 G
najan bersaing tapi kudu rarukun..
      C                 Am
kade omat tong mamawa dukun..
      F
sima aing simamaung
  G         C
kudu siap tarung..

Chorus
           C           F
 geus waktuna urang sunda..
   G           C
 barijil sihungna..
           C           F
 geus waktuna urang sunda..
        G           C
 kaluar tina kandangna..

           C           F
 geus waktuna urang sunda..
             G             C
 leungitkeun gengsi jeung era..
           C           F
 geus waktuna urang sunda..
         G             C
 nomer hiji dina sagalana..

           C           F
 geus waktuna urang sunda..
   G           C
 barijil sihungna..
           C           F
 geus waktuna urang sunda..
        G           C
 kaluar tina kandangna..

           C           F
 geus waktuna urang sunda..
             G             C
 leungitkeun gengsi jeung era..
           C           F
 geus waktuna urang sunda..
         G             C
 nomer hiji dina sagalana..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.