Chord Irfan Maulana - Kepatihan Ninggal Cerito

Capo : Fret 3

Intro Dm E Am  

            Am
pancen tak akoni sliramu..
            Dm
wes bahagia karo liyane..
              G
nanging aku durung iso..
             Am
ngelalekne kenangane..

Int. Dm Am Dm -E Am

              Am
mbiyen kowe tau janji..
                Dm                         
janji sehidup semati..
            G
nanging omonganmu..
kok mung gonyak ganyuk
           Am
ora iso di percoyo..

Chorus
            Am
 wong koyok aku..
                 Dm
 ora pantes karo sliramu..
                   F   
 anane mung nggawe gelo..
 Fm               Am
  lan kuciwaning awakmu..

                      Am
 mung siji seng tak suwon Gusti..
                 Dm
 mugo oleh ganti seng gemati..
           F          E
 ora koyok sing wingi..
          Am
 anane ngelarani..

Dm           G
ning kutho solo iki 
     C -G/B   Am
kowe ngewehi ati..
Dm         G
ning kepatihan iki 
     C -G/B      Am
kowe ngucapke janji..
        F          E
ning nyatane kabeh kuwi 
     Am
mung ngapusi..

Int. Dm G C -G/B Am A
       Dm E Am  
               hoo..

Chorus
            Am
 wong koyok aku..
                 Dm
 ora pantes karo sliramu..
                   F   
 anane mung nggawe gelo..
 Fm               Am  
  lan kuciwaning awakmu..

                      Am
 mung siji seng tak suwon Gusti..
                 Dm
 mugo oleh ganti seng gemati..
           F         E
 ora koyok sing wingi..
          Am
 anane ngelarani..

Dm           G
ning kutho solo iki 
     C -G/B   Am
kowe ngewehi ati..
Dm         G
ning kepatihan iki 
     C -G/B      Am
kowe ngucapke janji..
        F          E
ning nyatane kabeh kuwi 
     Am
mung ngapusi..
        F          E
ning nyatane kabeh kuwi..
        Am
mung ngapusi..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.