Chord Azmy Z - Meunang Cuan

Capo : Fret 2

Intro Am E E Am (3x)

Am                  G
seungitna parfum nu aya merekan..
F         G                  Am   E
leuwih seungit cuan anyar lembaran..
Am            G
rek sakumaha alus penampilan..
F                       E
angger nu meunang mah cuan..

F       G         C G    Am
emang cuan moal dibawa maot..
         F
tapi mun teu aya cuan..
       E
hirup karasa rek maot..
 
Chorus
        Dm                   G
 zaman ayeuna sagala ngangge cuan..
        C                   Am
 moal jalan lamun teu aya cuanan..
       Dm
 manusia bisa merencanakan..
        E
 tapi cuan anu menentukan..

        Dm                  G
 loba jelema bebeakan ngala cuan..
       C                       Am
 ku alesan boga ngimpi jeung harepan..
         Dm
 padahal cuan lain jaminan..
        E                  Am
 jelema meunangkeun kabagjaan..

Int. Am E Am E
       Am E Am  
       Am E Am E
       Am E Am E Am  

Am             G
ku cuan jelema bisa nekad..
F     G       Am   E
silaturahmi papegat..
Am              G
ku cuan loba nu kagegeloan..
    F                           E
sagala dilakonan demi meunang cuan..

F       G         C G    Am
emang cuan moal dibawa maot..
         F
tapi mun teu aya cuan..
  E
hirup karasa rek maot..
 
Chorus
        Dm                   G
 zaman ayeuna sagala ngangge cuan..
        C                   Am
 moal jalan lamun teu aya cuanan..
       Dm
 manusia bisa merencanakan..
        E
 tapi cuan anu menentukan..

        Dm                  G
 loba jelema bebeakan ngala cuan..
       C                       Am
 ku alesan boga ngimpi jeung harepan..
         Dm
 padahal cuan lain jaminan..
        E                  Am
 jelema meunangkeun kabagjaan..

Outro Am E Am
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.