Chord Vayz Luluk - Sampun

C
 sampun..

Intro C-C-Bm Bm-Am
        F Em F C

C
roso wes ilang..
       Em
kowe metu ro wong liyan
    F
papasan ning ndalan
          C        G
bareng gandengan tangan

 C           G
arepo mbok jelaske
       Am      Em
seng koyo.. ngopo
    F       
sepurane wes ra nduwe
G       Bm-C  G
roso perco-yo..

  C                   Am
gawe opo yen ra iso dipertahanke..
  F        G          C
koyo-koyo aku wes ra ono ajine..
   F              G
ibarat lintang-lintang..
   Em     Am
ra ono rembulan..
        Dm          G          C
bendino simpangan malah mbelok kanan..

     F           G
wes ora pisan pindo
         Em       Am
konangan karo lanangan
           Dm
mbok yo ra sah dolanan
            G
mung nggawe bubrah hubungan..

Chorus
    C                 F
 sampun.. dugi wancinipun pisah..
   G                     C
 kulo sampun sayah kaleh sampean..
   C                        F
 tiwas tak teruske aku seng remuk dewe..
      G                C
 perjuanganku ra ono artine..

       Am          Em
 wes cukup tekan semene..
 Em      Am
 tresno iki
          Dm
 ra bakal dadi siji..
      G              (C)
 bola bali aku mbok larani..

Int. C Em     Am        G
          ha aaaa.. ha aaaaa..
       Am  Bb     G  
           ha..aaaha.. aku ikhlas..

     F           G
wes ora pisan pindo
         Em       Am
konangan karo lanangan
           Dm
mbok yo ra sah dolanan
            G
mung nggawe bubrah hubungan..

Chorus
    C                 F
 sampun.. dugi wancinipun pisah..
   G                     C
 kulo sampun sayah kaleh sampean..
   C                        F
 tiwas tak teruske aku seng remuk dewe..
      G                C
 perjuanganku ra ono artine..

       Am          Em
 wes cukup tekan semene..
 Em      Am
 tresno iki
          Dm
 ra bakal dadi siji..
      G               C
 bola bali aku mbok larani..
 
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.