Chord Denny Caknan - Wirang

Intro Am C Dm G  

C
sah..
    C        -Em      F
jam 11 bengi aku mbok tinggalno..
Fm                      C
 mbok tolak tanpo sebab sing pasti..
    G
nglarani..

C
aku..
  C                           F
kadung sayang kadung gadang-gadang..
Fm                C
 lungomu dadi traumaku..
Dm        G           C
 ngenemen kisah bujangku..

F                  G
 ademe angin wengi teko..
         C      -G/B          Am -G
ngancani aku kelangan konco crito..
F                    G
 jane namung masalah tresno..
              C  -C7
tapi kok yo loro..

Chorus
                       F
 yen akhire wirang ben wirang pisan..
 G                    Em
  yen akhire loro ben loro tenan..
 Am       -A           Dm
  opo wong tulus wis garise ngene..
 G                       C
  slalu ngancani ilang endinge..

                      F
 tresnoku koyo bonsai anting putri..
 G                     Em
  mbok sirami rino lan wengi..
 Am    -A          Dm
  masio elok endah di sawangi..
   G                    C
 tapi di pekso ra iso gedhi..

Int. C  D  Fm  C G/B
       Am F C G
       Am F G  
             haaa..

  Dm           Em
sabar.. ati, sabar.. ngadepi
   Fm                   G
nandure kembang tukul wirang..

          F                G
yo..ngalah tenan.. nandese tenan..
            C    -G/B       Am
we nganggep aku.. sewates koncomu..
F                   G
 iki namung masalah tresno
              C  -C7
tapi kok yo loro..

Chorus
                       F
 yen akhire wirang ben wirang pisan..
 G                    Em
  yen akhire loro ben loro tenan..
 Am       -A           Dm
  opo wong tulus wis garise ngene..
 G                       C
  slalu ngancani ilang endinge..

                      F
 tresnoku koyo bonsai anting putri..
 G                     Em
  mbok sirami rino lan wengi..
 Am    -A          Dm
  masio elok endah di sawangi..
   G                    C
 tapi di pekso ra iso gedhi..

F                    G
 jane namung masalah tresno..
              C
tapi kok yo loro..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.