Chord WAWES feat GUYON WATON - DUMES Kunci Gitar

Intro F G Em Am -A
        Dm G-G

       C     E7
sepine ro aku..
-E       Am       A
senengmu karo liyane
        Dm
arep cemburu..
         G
kok dudu sopo-sopone..

     Em   E       Am
sing a..wale perhatian..
         Dm         G  
ning akhire sliramu sing
      C
malah ngilang..

F          G
 ra pengen.. liyane..
Em                  Am
 pengenku siji mung kowe
        Dm         G
kenyataane.. dudu aku..
              C  C-C C-C
neng njero atimu..

Chorus
              F
 isih sok kelingan..
         G                     Em
 kabeh kenangan sing tau dilakoni..
          A                        Dm
 kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi..
         G
 iso nggawe nyaman ra jaminan
    C
 nduweni atimu.. woo..

             F
 koyo lagi wingi..
        G                      Em
 awak dewe iso ngobrol tekan wengi..
          A                         Dm  
 kroso sliramu wong sing paling gemati..
          G                         C
 ora nyongko kowe sing paling nglarani..

Int. Fm  C  Fm  G  

F          G
 ra pengen.. liyane..
Em                  Am
 pengenku siji mung kowe
        Dm         G
kenyataane.. dudu aku..
              C
neng njero atimu..

Chorus
              F
 isih sok kelingan..
         G                     Em
 kabeh kenangan sing tau dilakoni..
          A                        Dm
 kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi..
         G
 iso nggawe nyaman ra jaminan
    C
 nduweni atimu.. woo..

             F
 koyo lagi wingi..
        G                      Em
 awak dewe iso ngobrol tekan wengi..
          A                         Dm  
 kroso sliramu wong sing paling gemati..
          G                         Am G
 ora nyongko kowe sing paling nglarani..
    D     Am   G     D
 wo huu.. ye.. yeiye huu... uh
ADD TO PLAYLIST
DISCLAIMER Indonesiachord is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. All lyrics and their chords are originally derived from trusted sources and also from our contributors. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved