Chord Ndarboy Genk - MakSet

Intro G  C  Am D G D
        G  C  Am  D  

        G
ngene banget yo..
         C          D
nresnani wong ora cetho..
        G
ngene banget yo..
         C      D
pas akeh masalah..
       Bm      Em
kahananmu susah..
    Am           D
aku sing selalu ono..
        G       C D
ngene banget yo..

      G
iki piye to..
         C          D
ngajak dolan ra jadian..
      G
iki piye to..
         C       D
pengen dingerteni..
        Bm      Em
ora iso ngerteni..
         Am            D
njalukmu mung menang dewe
      G
iki piye to..

Dm G        C                 D
   janjane opo to sing mbok karepke..
          Bm            E
nglarani aku.. tego tegone..
       Am          D
ndasku mumet.. aku judeg..
              G
tresno mandeg makset..

Chorus
           C
 sayange dudu aku..
      D       -C         Bm
 sing akhire dadi pilihanmu..
 E                         Am
 menangku iso nggawe nyamanmu..
   D                   G
 kalahku raiso nduweni atimu..

 Dm G         C
    cukup aku pun nyerah..
   D        -C           Bm
 piya piye kulo sampun pasrah..
     E
 yen ora sido jadian
 Am                    
 mung dadi pelarian
    D             G
 yo wes.. ora masalah..

Int. G D/F# Em D
       C Bm Am D
       Em  C  Am  
       D-Em-F#m-Am

-D        G
 iki piye to..
         C          D
ngajak dolan ra jadian..
      G
iki piye to..
         C       D
pengen dingerteni..
        Bm      Em
ora iso ngerteni..
         Am            D
njalukmu mung menang dewe
      G
iki piye to..

Dm G        C                 D
   janjane opo to sing mbok karepke..
          Bm            E
nglarani aku.. tego tegone..
       Am          D
ndasku mumet.. aku judeg..
              G
tresno mandeg makset..

Chorus
           C
 sayange dudu aku..
      D       -C         Bm
 sing akhire dadi pilihanmu..
   E                       Am
 menangku iso nggawe nyamanmu..
   D                   G
 kalahku raiso nduweni atimu..

 Dm G         C
    cukup aku pun nyerah..
   D        -C           Bm
 piya piye kulo sampun pasrah..
     E
 yen ora sido jadian
 Am              
 mung dadi pelarian
    D             G   -D/F#
 yo wes.. ora masalah..
     E
 yen ora sido jadian
 Am              
 mung dadi pelarian
    D             G
 yo wes.. ora masalah..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!