Chord Denny Caknan - Cundamani Kunci Gitar

Capo : Fret 5

Intro F  Am  Em  F  

Am
 saben wayah wengi
G
 mikirno isi ati
 F
opo tenano tresno iki
G
dadi siji..

Am
 mantep anggonku mikir
G
 ra ono sitik kuatir
    F
cerito iki
              G
bakal apik ke ukir..

               F             G
yakin-yakin no yakin aku tenanan..
                 Em             Am
sumpah ing janji iluhku netes tenan..
 -G            F              G
kurang-kurange kurangku sepurane..
             C
cen anane ngene..

Chorus
   F        G
 sayang.. titip rogoku
            Am
 titip roso tresnoku..
   G                           F
 seneng iki mung kowe seng ngerti..
       G                        C
 dadio konco ceritoku sepanjang uripku..

    F        G
 lintang.. suwon ngancani
              Am
 suwon sampun nyekseni..
   G                        F
 padangi dalan seng tak liwati..
         G                  C
 cidrone ati Gusti pun ngrampungi..

Int. F  Em  F Fm C
       Am F G   Am F G  

               F             G
yakin-yakin no yakin aku tenanan..
                 Em             Am
sumpah ing janji iluhku netes tenan..
 -G            F              G
kurang-kurange kurangku sepurane..
             C
cen anane ngene..

Chorus
   F        G
 sayang.. titip rogoku
            Am
 titip roso tresnoku..
   G                          F
 seneng iki mung kowe seng ngerti..
       G
 dadio konco ceritoku
           C
 sepanjang uripku.. haaa..

    F        G
 lintang.. suwon ngancani
              Am
 suwon sampun nyekseni..
   G                        F
 padangi dalan seng tak liwati..
         G                  C
 cidrone ati Gusti pun ngrampungi..

Outro
               F              G
kurang-kurange kurangku sepurane..
             Am
cen anane ngene..
Title: Denny Caknan - Cundamani Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved