Chord Shinta Arsinta - Wonogiri Ninggal Janji Kunci Gitar

Capo : Fret 2

  F          G
wonogiri ninggal janji..
Em        Am
aku kesel ngenteni..
    Dm         G
wes pupus roso tresno..
           C
ning njero ati..

Intro F G Em Am
        Dm G C  

-G     C              F            C    
 ati bungah.. kowe ngomong tresno aku..
          Am                    G
gajah mungkur dadi saksi ngiket janji..
          C         F       G       
nanging saiki.. rosoku uwis luntur..
     F            G      C
kowe ngilang gawe atiku ajur..

      Am          Dm
tresnoku seng tenanan..
          G        C
mung mbok gawe dolanan..
      Am       Dm
lungo ora ngabari..
       F  -G   C
nggawe lorone ati..

Chorus
   F          G
 wonogiri ninggal janji..
 Em           Am
 loro ning njero ati..
        Dm           G
 kowe lungo tanpo kondo..
        C    C7
 ora ngabari..

   F          G
 wonogiri ninggal janji..
 Em        Am
 aku kesel ngenteni..
       Dm           G
 wes pupus roso tresno..
            C
 ning njero ati..

Int. D#  Dm  Cm D# G# G
       F G Em Am Bb  G  

          C         F       G       
nanging saiki.. rosoku uwis luntur..
     F            G      C
kowe ngilang gawe atiku ajur..

      Am          Dm
tresnoku seng tenanan..
          G        C
mung mbok gawe dolanan..
      Am       Dm
lungo ora ngabari..
       F  -G   C
nggawe lorone ati..

Chorus
   F          G
 wonogiri ninggal janji..
 Em              Am
 loro ning njero ati..
        Dm           G
 kowe lungo tanpo kondo..
        C    C7
 ora ngabari..

   F          G
 wonogiri ninggal janji..
 Em        Am
 aku kesel ngenteni..
       Dm           G
 wes pupus roso tresno..
            C
 ning njero ati..

   F          G
 wonogiri ninggal janji..
 Em              Am
 loro ning njero ati..
        Dm           G
 kowe lungo tanpo kondo..
        C    C7
 ora ngabari..

   F          G
 wonogiri ninggal janji..
 Em        Am
 aku kesel ngenteni..
       Dm           G
 wes pupus roso tresno..
            C
 ning njero ati..
       Dm           G
 wes pupus roso tresno..
            C   Am
 ning njero ati..
       F           G
 wes pupus roso tresno..
            C
 ning njero ati..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!