Chord Shinta Arshinta Ft Arya Galih - Kediri Kartonyono

Capo : Fret 3

Intro C  F  G  C E
        F  G Em Am  

         Am               F
ning kediri.. aku kenal kowe..
        G                       C  E
parasmu sing ayu raiso tak lalekne..
        Am                    F
eleng naliko goncengan sepeda CB..
       G                      Am
awakku mbok dekep adem ayem rasane..

      Am                    F
perapatan kartonyono sing dadi saksi..
       G                      C     E
naliko ngeterne aku bali ning ngawi..
        Am                F
kowe janji karo aku selawase dadi siji..
        G                         Am
tapi nyatane lha kok ditinggal pergi..

          Am               F
duh damar atiku ngapuranen aku..
       G                   C  E
getun ati iki wis menyakitimu..
       Am                     F
umpomo biso mbaleni crito tresno iki..
      G                        Am
ora bakalan kamu ku tinggal pergi..

Chorus
         Am            G
 kartonyono.. wis kari cerito..
         G                     Am
 aku sak iki wis diduweni wong liyo..
            Am                 G
 sing luwih gemati sabar lan nerimo..
         G                  Am
 lalekno aku golek'o tresno liyo..

       Am                   G
 damar peteng raiso madangi atiku..
          G                    Am
 godong garing ajur wis dadi nasibku..
       Dm                       E
 tak iklasno pancen kowe dudu jodoku..
        F         G             Am
 mugo bahagia langgeng sampek tuomu..

Int. Dm  C  E  Am A
       Dm  C  E F -G Am

          Am               F
duh damar atiku ngapuranen aku..
       G                   C  E
getun ati iki wis menyakitimu..
       Am                     F
umpomo biso mbaleni crito tresno iki..
      G                        Am
ora bakalan kamu ku tinggal pergi..

Chorus
      Am                 G
 kartonyono.. wis kari cerito..
         G                     Am
 aku sak iki wis diduweni wong liyo..
            Am                 G
 sing luwih gemati sabar lan nerimo..
         G                  Am
 lalekno aku golek'o tresno liyo..

       Am                   G
 damar peteng raiso madangi atiku..
          G                    Am
 godong garing ajur wis dadi nasibku..
       Dm                       E
 tak iklasno pancen kowe dudu jodoku..
        F         G             Am
 mugo bahagia langgeng sampek tuomu..
       Dm                       E
 tak iklasno pancen kowe dudu jodoku..
        F         G             Am
 mugo bahagia langgeng sampek tuomu..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!