Chord Melly Goeslaw - Kalem Aya Urang

Capo : Fret 5

Intro Am  E

   Am
iraha atuh iraha..
       Am         E
piraku rek kieu wae..
         E
angeun kacang deui angeun kacang deui
          F   -E   Am
cik atuh aya parobahan..

       Am
tong sieun komo hariwang..
       Am       E
ayeuna mah aya urang..
      E
kakayaan tanah sunda teh pan rea
      F   -E     Am
ieu kudu dibanggakeun..

Chorus
     E
 piraku teu pede boga sorangan
       F
 balakutak bala bala jeung batagor
      G                            F
 ulukuteuk leunca duetkeun jeung peda
          E               Am
 tong hariwang kalem aya urang..

Int. E  E

       Am
tong sieun komo hariwang..
       Am       E
ayeuna mah aya urang..
      E
kakayaan tanah sunda teh pan rea
      F   -E     Am
ieu kudu dibanggakeun..

Chorus
     E
 piraku teu pede boga sorangan
       F
 balakutak bala bala jeung batagor
      G                            F
 ulukuteuk leunca duetkeun jeung peda
          E               Am
 tong hariwang kalem aya urang..

         E 
 meuni nineng baheula ulin ka dago
        F
 cihampelas, kosambi, braga, cicadas
          G                   F
 kudu bangga ulah eleh kudu ludeung
          E               Am
 tong hariwang kalem aya urang..

Outro Am
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!