Chord Pakdhe Baz - BLAWUR Kunci Gitar Dasar

Intro F G Em Am 
        F  G  

    C      G/B          Am     G
jaremu.. golekanmu sing gemati..
 F     G           C  C-A/C#
aku.. uwis nggemateni..
Dm   Em          Am       -G     D/F#  D
 jaremu mung aku sing neng njero atimu..
     Dm             G  Dm G
nyatane kok ono liyane..

    C         G/B        Am      G
akhire.. sing tak wedeni kedaden..
     F       G          C   C-Em
sikapmu wes ora koyo mbiyen..
F      G            Em     Am
 wes kadung jeru nyelehne atiku..
    Dm        G           C
jebule mung dadi ban serepmu..

F         G
lha lak tenan to..
     Em          Am
kowe konangan ngeliyo..
     F
jane salahku opo..
      G
kok kowe nganti tego..

Chorus
         F                       G
 rumangsaku.. wes dadi sing mbok karepke..
         Em                     A
 kenyataane.. dudu sing mbok harapke..
          Dm  G                   C
 loro rasane.. kok aku mbok ngenekne..

       F               G
 titenono.. karma kui iseh ono..
              Em                     A
 wes nggawe gelo.. uwong sing paling setyo..
        Dm                G
 ora ngiro.. kowe nyio-nyio..
                    C
 sing neng ngarep moto..

Int. F G Em Am
       F  C G  
       F  G  Em  A  
       Dm  G  C  G

    C         G/B        Am      G
akhire.. sing tak wedeni kedaden..
     F       G          C
sikapmu wes ora koyo mbiyen..
F      G            Em     Am
 wes kadung jeru nyelehne atiku..
    Dm        G           C
jebule mung dadi ban serepmu..

F         G
lha lak tenan to..
     Em          Am
kowe konangan ngeliyo..
     F
jane salahku opo..
      G
kok kowe nganti tego..

Chorus
         F                       G
 rumangsaku.. wes dadi sing mbok karepke..
         Em                     A
 kenyataane.. dudu sing mbok harapke..
          Dm  G                   C
 loro rasane.. kok aku mbok ngenekne..

       F               G
 titenono.. karma kui iseh ono..
              Em                     A
 wes nggawe gelo.. uwong sing paling setyo..
        Dm                G
 ora ngiro.. kowe nyio-nyio..
                    C
 sing neng ngarep moto..
 Am     Dm             G
 ora ngiro.. kowe nyio-nyio..
                    C
 sing neng ngarep moto..
Title: Pakdhe Baz - BLAWUR Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved