Chord Niken Salindry ft. Miqbal GA - Nerimo Kunci Gitar Dasar

Capo : Fret 4

Intro C  

Chorus
        C              G/B       F
 sewu siji wong sing gemati ko kowe..
  -Em      Dm                    G
 sabar nerimo masio tau tak gawe loro..
          C         E               Am   G
 sabar ngadepi rintangan sing menghadang..
        F          G       C    G
 siji kowe, saklawase karo kowe..

C                    F
 bungah ku ketemu sliramu..
Dm                   G
 ojo nganti we nglarani aku..
           F    G
wes tak mantep..ke..
        Em          Am
we dadi pendamping uripku
        Dm                G  Dm G
tekan tuoku lan tekan matiku..
 
C                          F
 lintang-lintang sing gemerlap..
            Dm               G
ning langit wengi.. sing tau dadi seksi..
         F   G
ku nresnani..mu..
        Em         Am
tulus seko njerone ati
       Dm                   G
ojo ngasi salah siji ngelarani..
 
Chorus
        C                        F
 sewu siji wong sing gemati ko kowe..
  -Em      Dm                    G
 sabar nerimo masio tau tak gawe loro..
          C                          F
 sabar ngadepi rintangan sing menghadang..
        Dm         G       C
 siji kowe, saklawase karo kowe..

Int. C  F  Dm  G
       C  F  Dm G C G

C                          F
 lintang-lintang sing gemerlap..
            Dm               G
ning langit wengi.. sing tau dadi seksi..
         F   G
ku nresnani..mu..
        Em         Am
tulus seko njerone ati
       Dm                   G
ojo ngasi salah siji ngelarani..
 
Chorus
        C                        F
 sewu siji wong sing gemati ko kowe..
  -Em      Dm                    G
 sabar nerimo masio tau tak gawe loro..
          C                          F
 sabar ngadepi rintangan sing menghadang..
        Dm         G       C
 siji kowe, saklawase karo kowe..

        C                        F
 sewu siji wong sing gemati ko kowe..
  -Em      Dm                    G
 sabar nerimo masio tau tak gawe loro..
          C         E               Am   G
 sabar ngadepi rintangan sing menghadang..
        F         G    C
 siji kowe saklawase karo kowe..
        F         G    C
 siji kowe saklawase karo kowe..
Title: Niken Salindry ft. Miqbal GA - Nerimo Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved