Chord Mala Agatha - Aku Duwe Ati

Capo : Fret 2

              F                G
aku tenan ngenteni kowe ra peduli
            C    Bm        Am
untung ati iki gawenane Gusti
                Dm
udan deres ning njobo
                  G           (C)
seng teles neng dodo aku duwe ati..

Int. C Am Dm G

  C
bien kowene teko
  Bm                Am -G
tepat waktune aku loro
  F
kowe gaweku lali
   Em
tentang rasane perih
    Dm        F       G
hingga akupun jatuh hati..

  C
nanging saiki bedo
    Bm                  Am  -G
tak roso kowe tambah ngedoh
  F
kusering mbok tinggali
  Em
kusering mbok larani
   Dm                    G
ngomong kangen we ra peduli..

       F                   G
manuk podang mabung ning latar..
        Em    -E         Am
kowe ngilang golek sing anyar..
          Dm
ning kene berjuang
          G        -Bm     C  C-Bm-C
neng kono kowe karo sing anyar..

Chorus
            F           G
 mbiyen jaremu tresno saiki wes bedo
  C        -Bm       Am
 ajur atiku mbok sio-sio
                 Dm
 genah kowe seng salah
                  G
 panggah aku seng ngalah
                 C   C7
 gek sopo seng betah..

               F                G
 aku tenan ngenteni kowe ra peduli
             C    C-Bm   Am
 untung ati iki gawenane Gusti
                 Dm
 udan deres ning njobo
                   G            C  C7
 seng teles neng dodo aku duwe ati..

Int. F G Em -E Am
       Dm G C C7
       F G Em -E Am
       Dm G C  

       F                   G
manuk podang mabung ning latar..
        Em    -E         Am
kowe ngilang golek sing anyar..
          Dm
ning kene berjuang
          G        -Bm     C
neng kono kowe karo sing anyar..

Chorus
            F           G
 mbiyen jaremu tresno saiki wes bedo
  C        -Bm       Am
 ajur atiku mbok sio-sio
                 Dm
 genah kowe seng salah
                  G
 panggah aku seng ngalah
                 C   C7
 gek sopo seng betah..

               F                G
 aku tenan ngenteni kowe ra peduli
             C    C-Bm   Am
 untung ati iki gawenane Gusti
                 Dm
 udan deres ning njobo
                   G            C C7
 seng teles neng dodo aku duwe ati..

            F           G
 mbiyen jaremu tresno saiki wes bedo
  C        -Bm       Am
 ajur atiku mbok sio-sio
                 Dm
 genah kowe seng salah
                  G
 panggah aku seng ngalah
                 C     C7
 gek sopo seng betah.. hoo..

               F                G
 aku tenan ngenteni kowe ra peduli
             C   -Bm        Am
 untung ati iki gawenane Gusti
                 Dm
 udan deres ning njobo
                   G            C  Am
 seng teles neng dodo aku duwe ati..
                 Dm
 udan deres ning njobo
                   G            C
 seng teles neng dodo aku duwe ati..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!