Chord Lungamu Tanpo Pamitan - Vivi Voletha Kunci Gitar

Capo : Fret 2

F
tekamu tanpo tak undang
     C    -G/B  Am
lungamu tanpo pamitan
     Dm             G      C
kowe lungo medhot taline katresnan..

Intro C G Am Em
        F  Fm  

        C
jo dadi udan
         F      C
yen kowe gawe kelaran.. 
-G/B     Am
 jo dadi mendung
                     Dm
yen kowe mung gawe bingung..

      C
dadio lintang
       F            C
seng setyo ngenteni mbulan..
-G/B     Am
 jo dadi grimis
                     G
yen kowe mung gawe nangis..

  F
tekamu tanpo tak undang
     C          Am
lungamu tanpo pamitan
     Dm             G      C
kowe lungo medhot taline katresnan..

Bridge F G C  

Chorus
       F     G          C   Am
 tak lilakne yen kowe lungo..
      Dm     G           C  C7
 gegandengan karo wong liyo..
        F     G            C     Am
 aku ra samar yen mok gawe ambyar..
        Dm             G       C
 aku ra wedi yen mok gawe loro ati..
         F       G        C
 mergo saiki aku wes oleh ganti..

Int. C G/B Am G
       F Em Dm G
       C G/B Am Gm
       F  G  

      C
dadio lintang
       F            C
seng setyo ngenteni mbulan..
-G/B     Am
 jo dadi grimis
                     G
yen kowe mung gawe nangis..

  F
tekamu tanpo tak undang
     C          Am
lungamu tanpo pamitan
     Dm             G          C
kowe lungo medhot taline katresnan..

Int. F G C

Chorus
       F     G          C   Am
 tak lilakne yen kowe lungo..
      Dm     G           C
 gegandengan karo wong liyo..
        F     G            C     Am
 aku ra samar yen mok gawe ambyar..
        Dm             G        C
 aku ra wedi yen mok gawe loro ati..

       F     G          C   Am
 tak lilakne yen kowe lungo..
      Dm     G           C
 gegandengan karo wong liyo..
        F     G            C     Am
 aku ra samar yen mok gawe ambyar..
        Dm             G        C
 aku ra wedi yen mok gawe loro ati..
         F       G        C
 mergo saiki aku wes oleh ganti..
Title: Lungamu Tanpo Pamitan - Vivi Voletha Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved