Chord GMLT - Ngertenono Ati Kunci Gitar Dasar

Capo : Fret 2

Intro C F G C Dm G C

    C       F 
Aku ra.. nuntut
       G             C
opo meneh nglarang keras
  Dm        G           C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C      F           G           C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm       G          C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Chorus
     F          G         C         Am
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Dm            G         C
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     F             G
 Aku ra bakal b'rontak
            C             Am
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak
        Dm                G        C
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

      C
Gembredek rakaruan
        F
Roso pengen muntah tenan
      G
Ngematke le temenan
        C
nganti iso mesra tenan
   Dm
Di pikir dewasa
        G
ojo nganti salah paham
   C
Pancen kowe pinter
         C
mileh konco sing ngacengan

         C
Madep mantep pas ro aku
     F
kowe di gawe ngguyu
       G
Lakon aku ning mburimu
         C
terbakar api cemburu
    Dm
Senajan aku ngerti
       G
kui ki kanca kancamu
   C
Ngires ati loro
        C
kumat untu dadi ngilu

Int. C F G C Dm G C (2x)

    C       F 
Aku ra.. nuntut
       G             C
opo meneh nglarang keras
  Dm        G           C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C      F           G           C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm       G          C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Chorus
     F          G         C         Am
 Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
      Dm            G         C
 Pesenku siji kabeh ono batas wajare
     F             G
 Aku ra bakal b'rontak
            C             Am
 Ndak kur gawe kekancanmu rusak
        Dm                G        C
 Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

Outro C
Title: GMLT - Ngertenono Ati Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved