Chord Vayz Luluk - Kalah Kunci Gitar Dasar

Capo : Fret 5

Intro F G G/B C

    C                   Dm
tak kiro mung aku njero atimu..
   Dm                  C
ra ngiro ning kono ono wong liyo..
E                  Am            -G
ora percoyo tapi kabeh kuwi nyoto..
   F       Dm      G
ta oyak'o aku biso opo..

    C                   Dm
tak trimo seng dadi kekalahanku..
  Dm                     C
masio abot aku harus merelakanmu..
  E                 Am            -G
nutupi laraku aku tetep mesem guyu..
    F         G       C
senajan remuk njero batinku..

F  G        C  Am
 lilo aku lilo..
F        G        C
 arep sambat karo sopo..
F         G
 aku mung wong sepele
Em           A
 mung kok ngene anane
Dm       G           C
ora sebanding karo kowe..

Chorus
        F                  G
 arep nangis.. ra metu eluhku..
   -F     Em                A
 tambah jeru.. tatu ning atiku..
              Dm           
 isoku mung pasrah kowe ngajak pisah
                  C..
 yo wes aku ngaku kalah..

           F                  G
 dudu salahmu.. kowe ninggal aku..
  -F     Em                  A
 sadar diri.. aku dudu idamanmu..
                 Dm            G
 tak peksa-peksakke mesakke atiku
            C
 wes mati rasaku..

Int. F G Em A Bb  G

F  G        C  Am
 lilo aku lilo..
F        G        C
 arep sambat karo sopo..
F         G
 aku mung wong sepele
Em           A
 mung kok ngene anane
Dm       G           C
ora sebanding karo kowe..

Chorus
        F                  G
 arep nangis.. ra metu eluhku..
   -F     Em                A
 tambah jeru.. tatu ning atiku..
              Dm           
 isoku mung pasrah kowe ngajak pisah
                  C
 yo wes aku ngaku kalah..

           F                  G
 dudu salahmu.. kowe ninggal aku..
  -F     Em                  A
 sadar diri.. aku dudu idamanmu..
                  Dm            G
 tak peksa-pesksakke mesakke atiku
            C    A
 wes mati rasaku..
                 Dm            G
 tak peksa-peksakke mesakke atiku
            F   G#  C
 wes mati rasaku.. uuu..
Title: Vayz Luluk - Kalah Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved