Chord STRADA OFFICIAL - PEGAT Kunci Gitar

Capo : Fret 5

Intro F G Em Am
        Dm  G  C

                 Dm
aku ngenteni balesan tresnamu..
F                      C        G
 wis tak tunggu sak kuate atiku..
C                    Dm
 bertahan berjuang marang sliramu..
F                    Fm    G    C
 tapi sayang cintaku tok gawe pilu..

           F             G
ning kupingku ngomong cinta..
         Em          Am
ning ati tok gawe dusta..
       Dm       G           C
omonganmu anane mung sandiwara..

Tab. C-Bm-C-Dm-Em

Chorus
             F
 ra cukup sambat
                      G
 cintaku tok gawe singkat..
            Em
 wis kudu siap
                  Am
 padahal aku ra kuat..
             Dm
 tapi kenyataan
                  G
 bedo adoh ro harapan
                   C
 ajur remuk ra karuan..

                  F
 jane sopo sing salah
                      G
 kowe nganti ngajak pisah..
              Em
 ati wis ra betah
                     Am
 jujur kulo sampun pasrah..
                   Dm
 kabeh sing tak wehke
                  G
 ora ono sing sepele
                    C
 Gusti kulo manut dalane..

Int. F  G  Em  Am
       Dm  G  C

           F             G
ning kupingku ngomong cinta..
         Em          Am
ning ati tok gawe dusta..
       Dm       G           C
omonganmu anane mung sandiwara..

Chorus
             F
 ra cukup sambat
                      G
 cintaku tok gawe singkat..
            Em
 wis kudu siap
                  Am
 padahal aku ra kuat..
             Dm
 tapi kenyataan
                  G
 bedo adoh ro harapan
                   C
 ajur remuk ra karuan.. woo..

                  F
 jane sopo sing salah
                      G
 kowe nganti ngajak pisah..
              Em
 ati wis ra betah
                     Am
 jujur kulo sampun pasrah..
                   Dm
 kabeh sing tak wehke
                  G
 ora ono sing sepele
                    C
 Gusti kulo manut dalane..

                   Dm
 kabeh sing tak wehke
                  G
 ora ono sing sepele
                    G#  A# C
 Gusti kulo manut dalane..
Title: STRADA OFFICIAL - PEGAT Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved