Chord SLEMANRECEH - PEPESTHI

Capo : Fret 4

Intro Am  Dm  F  Am E

Am              Em
kowe ngerti.. sopo aku iki..
  Dm                  Am
kowe uwis paham.. kahanane uripku..
     Dm
mung dadi sakpase 
        Am
wong tuamu milih kae
     F            E
sing jelas masa depane..

        Am
aku tak sing ngalah..
        F
aku tak sing lungo..
Dm                 Am
 ninggalke sliramu sing tak tresno..
       Dm
mergo aku sadari diri..
      Am
aku dudu sopo-sopo..
         F
sing ora bakal mampu..
F                E
 gawe bungah uripmu..

Chorus
       Am
 aku lilo yen sliramu
        Dm
 dadi jodone wong liyo..
 F                 E
  senadyan atiku loro..

         Am
 usaplah air matamu
           F           Em
 ikhlaskan kepergianku..
  Dm
 ojo mbok tangisi
           E               Am
 kabeh wis dadi pepesthine Gusti..

Int. Am  Dm
       Am  Dm  E
       Am  Dm  F  E
       Am G F  E

           F
(kangmas rungokno atiku..)
         Am
(keronto-ronto uripku..)
 F                   E
(tanpo sliramu.. pepujaning atiku..)

Chorus
       Am
 aku lilo yen sliramu
        Dm
 dadi jodone wong liyo..
 F                 E
  senadyan atiku loro..

         Am
 usaplah air matamu
           F
 ikhlaskan kepergianku..
  Dm
 ojo mbok tangisi
           E
 kabeh wis dadi pepesthi..

      Am             Dm
 (duh kangmas.. aku ora lilo..)
 F                   E
  (crito iki dadi muspro..)
         Am                Dm
 (saktenane kangmas.. ati iki loro..)
  tulung ngerteni.. kahananaku..
 F                  E
  (akhire mung sio-sio..)
                  huwo oooo..

Outro
           F
yen pancen iki takdire..
         Am
tak cubo ikhlas atine..
   F
perpisahan iki
          E               Am
kabeh cen dadi pepesthine Gusti..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!