Chord Meymey Azuka - Ninggalne Tatu Kunci Gitar

Capo : Fret 4

Intro Am F Dm E
        Am F G C
        Dm Am F E  F-G

Am                   Dm
yen aku ngerti sak durunge..
G                C
tekomu mung gawe loro atiku..
Am              Dm
ora bakal tak paringke..
G                      C
tresno suci iki kanggo awakmu..

Dm            G
sing tak karepne.. 
C          Am
ra koyo ngene..
     F               E
mung nangis sabendinane..

Chorus
       Am           Dm
 lungo'o.. teko uripku..
      G
 bene aku dewe ning kene
 C               E
 sing nanggung tatu

       Am          Dm
 lungo'o.. teko atiku..
       G
 mergo awak e dewe wes..
    C        E
 ra iso menyatu..

   F                 G
 lungomu ninggalne tatu..
 E           Am
 ninggalne tatu..

Int. Dm -F Am
       F G Am

Am                   Dm
yen aku ngerti sak durunge..
G                C
tekomu mung gawe loro atiku..
Am              Dm
ora bakal tak paringke..
G                      C
tresno suci iki kanggo awakmu..

Dm            G
sing tak karepne.. 
C          Am
ra koyo ngene..
     F               E
mung nangis sabendinane hu.. huuuhu..

Chorus
       Am           Dm
 lungo'o.. teko uripku..
      G
 bene aku dewe ning kene
 C               E
 sing nanggung tatu

       Am          Dm
 lungo'o.. teko atiku..
       G
 mergo awak e dewe wes..
    C        E
 ra iso menyatu..

   F                 G  E
 lungomu ninggalne tatu..

       Am           Dm
 lungo'o.. teko uripku..
      G
 bene aku dewe ning kene
 C               E
 sing nanggung tatu

       Am          Dm
 lungo'o.. teko atiku..
       G
 mergo awak e dewe wes..
    C        E
 ra iso menyatu..

   F                 G
 lungomu ninggalne tatu..
 E           Am
 ninggalne tatu..

Outro
F      G               Am
uuu.. uuuu.. ninggalne tatu..
Title: Meymey Azuka - Ninggalne Tatu Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved