Chord ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..?? Kunci Gitar

Intro G

G    Bm                Em
yang.. kowe ki opo ora sayang..
C                  G
 kowe moro moro ngilang..
          D
ora ono kabar..

G    Bm                 Em
yang.. kowe ki opo ra mesakke..
C                    G
 aku seng tulus karo kowe..
           D
mbok ngenekne..

  C                      D
kudu ngomong piye karo bapak ibuku..
     Bm                       Em
sing wes kadung kenal ro sliramu..
            Am
ngarep dadekke mantu..
        D             G      
nanging akhire ambyar atiku..

Chorus
  C
 aku kudu percoyo
      D
 karo sing koyok opo
          Bm
 yen sing tak jogo atine
        Em
 iso mlaku ro wong liyo
        Am
 jujur ati pingin lungo
   D                   G
 nanging isih gede tresno..

  C
 aku kudu golek
            D
 wong wedok sing koyok opo
            Bm
 yen sing paling tak percoyo
        Em
 iso nguras banyu moto
         Am
 bolak balik tak sepuro
         D                G
 nanging akhire tetep gawe gelo..

Int. C D Bm Em
       Am D G

G    Bm                 Em
yang.. kowe ki opo ra mesakke..
C                    G
 aku seng tulus karo kowe..
           D
mbok ngenekne..

  C                      D
kudu ngomong piye karo bapak ibuku..
     Bm                       Em
sing wes kadung kenal ro sliramu..
            Am
ngarep dadekke mantu..
        D                G      
nanging akhire ambyar atiku..

Chorus
  C
 aku kudu percoyo
      D
 karo sing koyok opo
          Bm
 yen sing tak jogo atine
        Em
 iso mlaku ro wong liyo
        Am
 jujur ati pingin lungo
   D                   G
 nanging isih gede tresno..

  C
 aku kudu golek
            D
 wong wedok sing koyok opo
            Bm
 yen sing paling tak percoyo
        Em
 iso nguras banyu moto
         Am
 bolak balik tak sepuro
         D                G
 nanging akhire tetep gawe gelo..
Title: ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..?? Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved