Chord ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..??

Intro G

G    Bm                Em
yang.. kowe ki opo ora sayang..
C                  G
 kowe moro moro ngilang..
          D
ora ono kabar..

G    Bm                 Em
yang.. kowe ki opo ra mesakke..
C                    G
 aku seng tulus karo kowe..
           D
mbok ngenekne..

  C                      D
kudu ngomong piye karo bapak ibuku..
     Bm                       Em
sing wes kadung kenal ro sliramu..
            Am
ngarep dadekke mantu..
        D             G      
nanging akhire ambyar atiku..

Chorus
  C
 aku kudu percoyo
      D
 karo sing koyok opo
          Bm
 yen sing tak jogo atine
        Em
 iso mlaku ro wong liyo
        Am
 jujur ati pingin lungo
   D                   G
 nanging isih gede tresno..

  C
 aku kudu golek
            D
 wong wedok sing koyok opo
            Bm
 yen sing paling tak percoyo
        Em
 iso nguras banyu moto
         Am
 bolak balik tak sepuro
         D                G
 nanging akhire tetep gawe gelo..

Int. C D Bm Em
       Am D G

G    Bm                 Em
yang.. kowe ki opo ra mesakke..
C                    G
 aku seng tulus karo kowe..
           D
mbok ngenekne..

  C                      D
kudu ngomong piye karo bapak ibuku..
     Bm                       Em
sing wes kadung kenal ro sliramu..
            Am
ngarep dadekke mantu..
        D                G      
nanging akhire ambyar atiku..

Chorus
  C
 aku kudu percoyo
      D
 karo sing koyok opo
          Bm
 yen sing tak jogo atine
        Em
 iso mlaku ro wong liyo
        Am
 jujur ati pingin lungo
   D                   G
 nanging isih gede tresno..

  C
 aku kudu golek
            D
 wong wedok sing koyok opo
            Bm
 yen sing paling tak percoyo
        Em
 iso nguras banyu moto
         Am
 bolak balik tak sepuro
         D                G
 nanging akhire tetep gawe gelo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.