Chord DERRADRU ft. dr. Inggar Bagus Wibisana - ORA NING LATHI

Capo : Fret 2

Intro F  Em  Am G F-F G

     C       G            Am   G
pangapurane aku wis ra percoyo..
     F         G          C
karo omonganmu sek bedo-bedo..
      F        G
jujur aku ra popo..
         Em          Am
nek uwis onok sing liyo..
      Dm
sek saiki ngiseni..
     F             G         C  G
sek iso gawe luwih bungah atimu..

       C           G/B
ra sah percoyo.. kabar..
         Am         G
sing ono ning njobo..
    F          G             C
aku ra se elek sing tok pikirno..
      F            G
tresnoku yo mung kowe..
      Em      Am
tekan sak lawase..
       Dm        G        C  C7
nganti rogoku ra ono nyawane..

Chorus
              F     G
 tresno sek tenanan..
              Em           A
 seko tuluse ati.. dudu omongan..
          Dm
 aku ra butuh janji-janji..
     G                     C  C7
 nek akhire kuwi mung ngapusi..

              F      G
 kowe sek tak sayang..
                  Em            A
 sak jero-jerone ati ora ning lathi..
         Dm
 percoyo iki tenanan..
 G                     C
  mung kanggo kowe pujaan..

Int. F  G  Em  A
       Dm  F  G

       C           G/B
ra sah percoyo.. kabar..
         Am         G
sing ono ning njobo..
    F          G             C
aku ra se elek sing tok pikirno..
      F            G
tresnoku yo mung kowe..
      Em      Am
tekan sak lawase..
       Dm        G        C  C7
nganti rogoku ra ono nyawane..

Chorus
              F     G
 tresno sek tenanan..
              Em           A
 seko tuluse ati.. dudu omongan..
          Dm
 aku ra butuh janji-janji..
     G                     C  C7
 nek akhire kuwi mung ngapusi..

              F      G
 kowe sek tak sayang..
                  Em            A
 sak jero-jerone ati ora ning lathi..
         Dm
 percoyo iki tenanan..
 G                     C
  mung kanggo kowe pujaan..
         Dm
 percoyo iki tenanan..
 G                     C
 mung kanggo kowe pujaan..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!