Chord Arda - Tiyang Alit Kunci Gitar Dasar

Capo : Fret 5

Intro C  Dm  G  C
        F  C -G/B Am
        Dm G C G

     C
kulo niki tiyang alit
         Dm
mbok ojo terus dijiwit
        G
yen kesuwen niku sakit
       C
sopo wonge sing ra njerit
         F
manganku mung sego intip
      C      -G/B    Am
bandhaku mung sangu urip
  Dm     G        C
kulo niki tiyang alit..

Int. F G C

Chorus
          G
 seneng durung tau klakon
         C
 susah kerep tak rasakke
          G
 manganku mung lawuh luwe
          C
 sak bendinane..
          F
 bandhaku mung sangu urip
         C  -G/B      Am
 kulo mboten gadhah duwit
   Dm     G           C
 manganku mung sego intip..

Int. C  Dm  G  C
       F  C -G/B Am
       Dm G C G

     C
kulo niki tiyang alit
         Dm
mbok ojo terus dijiwit
        G
yen kesuwen niku sakit
       C
sopo wonge sing ra njerit
         F
bandhaku mung sangu urip
      C      -G/B    Am
manganku mung sego intip
  Dm     G        C
kulo niki tiyang alit..

Int. F G C

Chorus
          G
 seneng durung tau klakon
         C
 susah kerep tak rasakke
          G
 manganku mung lawuh luwe
          C
 sak bendinane..
          F
 bandhaku mung sangu urip
         C  -G/B     Am
 kulo mboten gadah duwit
   Dm     G        C
 kulo niki tiyang alit..

          G
 seneng durung tau klakon
         C
 susah kerep tak rasakke
          G
 manganku mung lawuh luwe
            C
 sak bendinane..
          F
 bandhaku mung sangu urip
         C  -G/B     Am
 kulo mboten sugih duwit
   Dm     G        C
 kulo niki tiyang alit..
Title: Arda - Tiyang Alit Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved