Chord OMWAWES ft. Damara De - Kesel

Intro F G Em Am
        Dm G C

C   -G/B  Am
lego ati..ku..
    F                 Fm          G
ninggalke sliramu ninggalke tresnomu..
C     -G/B Am
ra gelo a..ku..
  F             G
niatku pisahan aku wes ra mampu..

C     -G/B Am
tenang ojo kesusu..
   F               Fm            G
njikuk keputusan kowe sing tak sayang..
C    -G/B   Am
jembarno ngapuramu..
 F                G
ademke kahanan ra bakal pisahan..

 F                         Em
aku ra ngerti opo sing tok lakoni..
        Dm       G             C
ning mburiku.. perih rasa ning ati..
  F                       Em    A
hubungan mesti ono pasang surute..
 Dm         Em
ojo salah paham..
    F           D/F#      G
aku bakal buktekke karo kowe..

Chorus
    F                    G
 lambe ro lakumu mesti bedo..
  Em                     Am
 atiku wes kesel nompo loro..
     G          Dm               G
 sak polah polahmu.. atiku wis tatu..

    F                   G
 ngapurane aku nyikso kowe..
    Em                   Am
 ra ono niatan kabeh wis takdire..
  G        Dm
 aku cen salah.. nanging aku 
  Fm         G      C
 iso berubah demi kowe..

F       G        Em      Am
iki wis batese kesel ati neruske..
  Dm         G           C
hubungan wis ra koyo sak mestine..
F        G
ra bakal tak tinggalke..
Em       A     Dm
tresnoko selawase..
             G
ojo nganti bubrah hubungane..

Int. F  G  Em  Am G
       F  G

 F                         Em
aku ra ngerti opo sing tok lakoni hoo..
        Dm     G             C
ning mburiku perih rasa ning ati hoo..
  F                       Em    A
hubungan mesti ono pasang surute..
 Dm         Em
ojo salah paham..
    F           D/F#      G  G-F-Em-Dm-G
aku bakal buktekke karo kowe.. hoo..

Chorus
    F                    G
 lambe ro lakumu mesti bedo..
  Em                     Am
 atiku wes kesel nompo loro..
     G          Dm               G
 sak polah polahmu.. atiku wes tatu..

    F                   G  F-F#-G
 ngapurane aku nyikso kowe..
    Em                   Am
 ra ono niatan kabeh wis takdire..
  G        Dm
 aku cen salah.. nanging aku 
  Fm         G      C
 iso berubah demi kowe..
  Dm
 aku iso berubah..
   Fm        G      C
 kabeh iki.. demi kowe..
   Dm
 nanging aku ra iso..
  F        G         Dm G C
 aku wegah karo kowe..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !