Chord Ilux ID - Kemulan Udan

Intro Dm G C

                     Dm
aku menungso sing nduwe ati..
G                   C
 jaluk tulung ojo dilarani..
Am                      Dm
 yen wis ra sayang silahkan pergi..
  G                       C
sakit ini kan ku ingat sampai mati..

                 Dm
mbiyen kowe ngomonge bestie..
G                C
 nyatane saiki main mburi..
Am                  Dm
 tego tenan kowe ngelarani..
 F             G        C
aku sing ngancani pas loro ati..

Chorus
       F                G
 sak kuat-kuate atine sayang..
           Em                    Am
 sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
        Dm                        G
 cita-cita pingin sampek ke pelaminan..
                    C
 kandas di tengah jalan..

       F                     G
 sak kuat-kuate atine wong lanang..
       Em                    Am
 iso nangis pisan nek musuh ayang..
       Dm                        G
 opo maneh di tinggal pas lagi sayang..
                C
 iso nangis kemulan udan..

Int. F G -F Em Am
       Dm G C

                 Dm
mbiyen kowe ngomonge bestie..
G                C
 nyatane saiki main mburi..
Am                  Dm
 tego tenan kowe ngelarani..
 F             G        C
aku sing ngancani pas loro ati..

Chorus
       F                G
 sak kuat-kuate atine sayang..
           Em                    Am
 sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
        Dm                        G
 cita-cita pingin sampek ke pelaminan..
                    C
 kandas di tengah jalan..

       F                     G
 sak kuat-kuate atine wong lanang..
       Em                    Am
 iso nangis pisan nek musuh ayang..
       Dm                        G
 opo maneh di tinggal pas lagi sayang..
                C
 iso nangis kemulan udan..

       F                G
 sak kuat-kuate atine sayang..
           Em                    Am
 sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
        Dm                        G
 cita-cita pingin sampek ke pelaminan..
                    C
 kandas di tengah jalan..

       F                     G
 sak kuat-kuate atine wong lanang..
       Em                    Am
 iso nangis pisan nek musuh ayang..
       Dm                        G
 opo maneh di tinggal pas lagi sayang..
                C
 iso nangis kemulan udan..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !