Chord Tombogelo - Blenjani

Capo : Fret 2

Intro C Dm Dm G
        Em Am Dm Fm

  C
nelongso rasane..
     Dm
wong sing tak tresnani
    G
blenjani janjine
  C               G
rabakal ninggalke..

  C
loro ati iki
     Dm
sing wes mbok apusi
    G
tresnoku sing gede
      C
saiki mbok sepelekke..

Int. Dm G C

    C
wes ra kuat ati
   Dm
mendem roso iki
          G
tak pasrahke marang Gusti
     C
sing iso ngerteni..

Int. Dm G C

  Dm            G
kadang aku kudu ngeculke
         Em         Am
ben kowe ngerti rasane
    Dm
kelangan.. karo mempertahankan
G
pie rasane..

Chorus
         F           G
 janjimu ra arep mbaleni
        Em        Am
 jebule koe blenjani
           Dm
 wes cukup semene wae
       G
 loro ati sing tak rasakke..

        F           G
 mugo koe tetep kelingan
         Em         Am
 wes tau nggawe kelaran
         Dm
 suket teles sing kudanan
           G                  C
 cen bener awak dewe kudu pisahan..

Int. Dm Am Dm G
       Em Am A Dm G

  C
loro ati iki
     Dm
sing wes mbok apusi
    G
tresnoku sing gede
      C
saiki mbok sepelekke..

    C
wes ra kuat ati
   Dm
mendem roso iki
          G
tak pasrahke marang Gusti
     C
sing iso ngerteni..

Int. Dm G C

  F             G
kadang aku kudu ngeculke
         Em         Am
ben kowe ngerti rasane
    Dm
kelangan.. karo mempertahankan
G
pie rasane..

Chorus
         F            G
 janjimu ra arep mbaleni
        Em        Am
 jebule koe blenjani
           Dm
 wes cukup semene wae
       G
 loro ati sing tak rasakke..

        F           G
 mugo koe tetep kelingan
         Em         Am
 wes tau nggawe kelaran
         Dm
 suket teles sing kudanan
           G                  C   D
 cen bener awak dewe kudu pisahan..

Overtune
         G            A
 janjimu ra arep mbaleni
        F#m       Bm
 jebule koe blenjani
           Em
 wes cukup semene wae
       A
 loro ati sing tak rasakke..

        G           A
 mugo koe tetep kelingan
         F#m        Bm
 wes tau nggawe kelaran
         Em
 suket teles sing kudanan
           A                  D
 cen bener awak dewe kudu pisahan..
           G         A        G   Gm D
 cen bener awak dewe kudu pisaha..a..an..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !