Chord Ilux ID - Wong Nomer Loro

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Intro C  G  F G C

C                    G
langit.. isokah kowe nyampekke..
     F            G          C
roso kangen sing ono ning atiku..
  C                  G
langit.. isokah kowe nyampekke..
      F        G          C
sak tenane aku sek sayang dek'e..

Intro F G C

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Chorus
          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em           E           A
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            Dm                G
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              C
 cerito loro iki..

          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em         E          A
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C
 manut dalane Gusti..

Int. F  G  Em E A
       Dm  G  C

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Chorus
          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em           E           A
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            Dm                G
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              C
 cerito loro iki..

          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em         E          A
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C  A
 manut dalane Gusti..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 F  Fm G C
 manut dalane Gusti..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !