Chord Ilux ID - Wong Nomer Loro Kunci Gitar

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Intro C  G  F G C

C                    G
langit.. isokah kowe nyampekke..
     F            G          C
roso kangen sing ono ning atiku..
  C                  G
langit.. isokah kowe nyampekke..
      F        G          C
sak tenane aku sek sayang dek'e..

Intro F G C

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Chorus
          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em           E           A
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            Dm                G
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              C
 cerito loro iki..

          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em         E          A
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C
 manut dalane Gusti..

Int. F  G  Em E A
       Dm  G  C

    Am          Em
aku kangen slirane..
         F         C
nanging aku kudu piye..
 Dm       G
HPne di sadap karo..
  F         G
pacare dewe..

Chorus
          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em           E           A
 aku mung dadi simpenan pas kowe butuh..
            Dm                G
 ora iso nduweni aku kudu ngerteni..
              C
 cerito loro iki..

          F            G
 yo ngene iki.. nasibe wong nomer loro..
     Em         E          A
 aku ra iso ngancani saben dinone..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 C  A
 manut dalane Gusti..
             Dm                      G
 aku dewe ra ngerti nganti kapan nglakoni..
                 F  Fm G C
 manut dalane Gusti..
Title: Ilux ID - Wong Nomer Loro Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved